Locobase fet kräm

Hudkräm, 100 g

79:90

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Fler produkter från LocobaseAktuella erbjudanden

En fet, mjukgörande, fuktighetsbevarande och skyddande creme för torr hud. Har dokumenterad effekt och låg risk för att irritera huden. Mycket dryg. Lämplig att använda på speciellt utsatta ställen och fungerar även som skyddande creme vid stark kyla. Fetthalt 70%.

Locobase Fet Kräm är en mjukgörande, fuktighetsbevarande och skyddande kräm för torr och irriterad hud. Den ger omedelbar återfuktning, är skonsam och effektiv utan sveda samt innehåller få och speciellt utvalda ingredienser. Locobase Protect kan användas på utsatta ställen på hela kroppen, av hela familjen. Locobase Protect har ett högt fettinnehåll - hela 70%. Krämen skapar en skyddande fettbarriär, samtidigt som den låter huden andas och förhindrar att den naturliga fuktigheten i huden avdunstar. Dessa egenskaper gör att Locobase Protect även rekommenderas till mycket känslig hud och som kompletterande hudvård vid eksem.Parfymfri. Rekommenderas av Asthma Allergy Nordic.

Jämförpris 0:80/G

EAN: 07350087730059

Kategorier:

Hudvård

Petrolatum (fett), Aqua (vatten), Parafinum­liquidum (fett), Cetearyl Alcohol (emulgeringsmedel), Ceteareth­ 25 (emulgeringsmedel), Methylparaben (konserveringsmedel), Citric acid (syntetiskt framställt, pH­justering & konserveringsmedel), Sodium citrate (pH­justering)

Börja med en liten mängd (till händerna är det ofta tillräckligt med en mängd motsvarande en lillfingernagel). Tag gärna på mer om huden behöver det. Verkar i upp till 6 timmar beroende på hur huden belastas.

Upptäck flera produkter inom

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar