Hyaluronsyra-serum

Hyaluronsyra är en ingrediens som är väldigt populär inom hudvård. Det är egentligen inte en syra, utan en sockermolekyl som finns naturligt i kroppen. Hyaluronsyra är väldigt bra på att binda fukt. Serum med hyaluronsyra gör därför att huden håller sig återfuktad, frisk och mer motståndskraftig. Här hittar du ett brett sortiment för olika hudtyper från varumärken som La Roche-Posay, The Ordinary och Eucerin.

Läs mer

Vad är serum med hylauronsyra bra för?

Det finns flera positiva egenskaper med hyaluronsyra. De som främst hittas i serum är att de:

  • verkar återfuktande på djupet
  • är lystergivande
  • är fyllande för fina linjer
  • verkar förstärkande för huden
  • ger en jämnare hudton
  • minskar pigmentfläckar

Vem kan använda hyaluronsyra-serum?

Hyaluronsyra-serum kan vara fördelaktigt för personer med torr hud eftersom det kan hjälpa till att återställa och bevara fuktbalansen. Det kan också vara bra för personer med åldrande hud eftersom hyaluronsyra kan bidra till att minska uppkomsten av fina linjer och rynkor. Det är alltid viktigt att komma ihåg att hur en produkt fungerar kan variera från person till person. Det kan därför vara bäst att prova en ny produkt på en liten yta av huden innan du använder den i hela ansiktet.

När i min hudvårdsrutin ska jag använda hyaluronsyra-serum?

Hyaluronsyra-serum kan användas på olika sätt. Men generellt ska serum användas efter dina rengöringsprodukter och innan din fuktkräm. Serumet fungerar som en bas innan fuktkrämen och förstärker upptaget av fukt i huden. Om du använder makeup kan serum även hjälpa till att skapa en slätare och mer återfuktad hy innan du applicerar dina produkter. Läs mer om hur du skapar en grundrutin för hudvård.

Filtrera produkter

Visar 44 produkter

Peter Thomas Roth Water Drench® Hyaluronic Cloud Serum

Ansiktsserum, 30 ml

Pris online775 kr

Visar 30 av 44