Durex

Naturals Moisturizing Intimate Gel 100 ml

97:-

Ord. butikspris 109:-

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Fler produkter från DurexAktuella erbjudanden
Medicinteknisk produkt. Tillverkaren garanterar genom CE-märkning att produkten är säker att använda och uppfyller gällande krav.

Durex Naturals Moisturizing Intimate Gel är 100 % naturlig* och utvecklad för att de intima ögonblicken ska kännas motståndslösa och naturligt upphetsande. Den skonsamma vattenbaserade formulan innehåller varken parfym eller färgämnen, pH-värdet är anpassat och gelen samverkar med din kropp så att de intima områdena fuktas för glatthet och komfort. Glidmedlet är kompatibelt med kondomer av naturgummilatex och polyisopren och kan användas med sexleksaker. Innehåller hyaluronsyra som produceras naturligt i kroppen och hjälper cellerna att behålla fukt i vävnaden vilket håller huden återfuktad. Durex-glidmedel lindrar torra slemhinnor och andra obehag vid sex, så att du och din partner får en skönare upplevelse. *100 % naturliga ingredienser

Jämförpris 1:09/ML

EAN: 05701092114570

Kategorier:

Glidmedel

Aqua, Glycerin, Propanediol, Xanthan Gum, Benzoic Acid, Sodium Hyaluronate, Potassium Lactate, Lactic Acid

Kan användas vid vaginalt och analt samlag och vid oralsex,med kondomer av både naturligt latexgummi och polyisopren. Förvaras svalt och torrt och skyddat från direkt solljus. Ska användas inom 6 månader efter att förpackningen öppnats. Öppna locket och applicera genom att trycka försiktigt. Om du använder glidmedlet med kondom stryker du bara ut det över kondomen när den redan är på. Följ alltid instruktionerna. Glidmedlet är inget preventivmedel, innehåller inte spermiedödandemedel och kan göra att spermierna rör sig långsammare. Undvik kontaktmed ögonen, skadad hud eller sår. Sluta använda gelen om irritation uppstår. Prata med läkare om irritationen eller torrheten i slidan kvarstår eller om du är gravid eller ammar.

Upptäck flera produkter inom

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar