Berocca Energy Mango

Brustabletter, 15 st

Pris online62 krI apotek: 79 kr
Snabba leveranser
Finns i webblager.

Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Berocca Energy innehåller bl.a. vitamin B5 som hjälper dig att bibehålla din normala mentala prestationsförmåga och vitamin B3 och B6 som minskar trötthet och utmattning, så att du kan prestera hela dagen. Brustabletterna löses snabbt upp i vatten och innehåller viktiga vitaminer och mineraler, inklusive flera B-vitaminer. Vitamin B3, B6 och magnesium bidrar till minskad trötthet och utmattning samt vitamin B5 som bidrar till normal mental prestationsförmåga. C-vitamin bidrar till immunsystemets normala funktion.

En sockerfri tablett med mangosmak varje morgon så att du kan få en bra start på dagen. Lös upp en tablett i ett glas vatten och njut av den välsmakande drycken. Brustabletterna innehåller inte koffein. Tabletterna innehåller inga animaliska produkter eller laktos och är lämpliga både veganer och vegetarianer.

Jämförpris 5,30 kr/ST

EAN: 05705728447155

Populärt just nu

Nyhet

Decubal Hydrating Body Spray 200 ml

200 ml

Pris online149 kr

Våra egna vardagshjältar