Beconfident Teeth Whitening X3 Strips, 10 days

Tandblekning, 20 st

295:-

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Fler produkter från BeconfidentAktuella erbjudanden

Beconfident® Tandbleknings Strips, 10 dagar: Ett enkelt och snabbt sätt att bleka tänderna. De speciellt utformade stripsen appliceras på tandraden och varje kuvert innehåller anpassade strips för både över- och underkäken. Blekningsteknologin bygger på vår patenterade Dual Boost gel + 0,1% peroxid som i en första fas avlägsnar missfärgningar med cocossultfat och i den andra fasen ger vitare tänder med hjälp av 32% bikarbonat. Helt utan att öka känsligheten i tänderna. Stripsen ska verka i 15 minuter per gång och förpackningen räcker i 10 dagar.

Jämförpris 14:75/ST

EAN: 07350064166994

Glycerin, Sodium Bicarbonate, Cellulose Gum, Sodium Coco-Sulfate, Disodium EDTA, Carbomer, CI 42090, Hydrogen Peroxide, Menthol.

Så här gör du: 1. Vi rekommenderar att använda en spegel för att applic- era stripsen. 2. Öppna påsen försiktigt och ta ut den transparanta folien med stripsen. (Öppnad påse ska användas direkt, vänta inte längre än 15 minuter efter öppning). 3. Lyft av den längre rektangulära remsan från folien. Placera den på den övre tandraden med den sida som satt på folien mot tänderna. Placera jämt med tandköttet. Återstående strip ska vikas bakom tänderna. Tryck lätt mot stripsen för att fästa på tänderna. 4. Ta bort den korta, svagt böjda remsan för den nedre tandraden från folien. Applicera den på den nedre raden av tänder som beskrivs för övre raden. Tryck försiktigt för att fästa. 5. Låt verka i 15 minuter. 6. Avlägsna stripsen. Resterande gelrester kan tas bort med tandborste om nödvändigt. Skölj munnen ordentligt med vatten. Säkerhets instruktioner: Endast för vuxen användning. Förvaras oåtkomligt för barn. Undvik ögonkontakt. Vid kontakt med ögonen, skölj nog- grant med vatten. Använd inte med: Gumsjukdom, perio- dontal sjukdom, blödande tandkött, gingivit eller avtagande tandkött, känsliga tänder, graviditet eller amning. Använd inte när du bär armband. Sluta använda omedelbart om det är irriterat eller allergiskt. Tänderblekning fungerar inte på kronor, fyllningar eller faner. Förvara produkten på en sval, torr plats och borta från ljuset.

Upptäck flera produkter inom

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar