Allergitest - självtest

Med självtester kan du testa dig för allergier hemma. Testerna är till för att ge dig möjlighet att på ett enkelt och bekvämt sätt identifiera potentiella allergener som kan orsaka reaktioner. Dessa tester kan vara ett första steg i att förstå vad som kan utlösa allergiska symtom såsom hudutslag, andningsproblem eller olika typer av magproblem. Här hittar du vårt utbud av olika självtester för allergi.

Läs mer

Vilka olika typer av allergitest finns det?

Självtester för allergi finns i olika former såsom blodprovstester, hudplåstertester och specifika allergentester. Hos oss hittar du blodprov och kindgnuggsprov. Vissa av testerna kan du få svar på direkt, och vissa skickas iväg för analys. Följ instruktionerna som följer med den specifika produkten.

Vilka allergier kan jag testa hemma?

Hos oss hittar du självtester för bland annat celiaki, anlag för glutenintolerans och laktosintolerans. Om testet visar att du har någon typ av allergi, är det ett första steg i att börja behandla problemen. Det är viktigt att komma ihåg att diagnos och hantering av matintoleranser bör göras tillsammanns med en läkare eller en dietist. Här kan du läsa mer om laktosintolerans. Här kan du läsa mer om glutenintolerans.

Filtrera produkter

Visar 5 produkter