Airnatech Andningsskydd FFP2

Munskydd för engångsbruk, 10 st

170:-

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Aktuella erbjudanden
Medicinteknisk produkt. Tillverkaren garanterar genom CE-märkning att produkten är säker att använda och uppfyller gällande krav.

Airnatech FFP2 andningsskydd är e vikbar mask  tillverkat i fem lager. Skyddet är ergonomiskt utformat för att underlätta andning. Airnatech FFP2 mask är framtaget för att vara bekvämt att bära och sitta skönt över näsa och mun. Produkten är specifikt framtagen för att skydda och begränsa exponeringen av  covid-19 viruset och minska dess spridning.Andningsskyddet filtrerar bort minst 94% av smuts och främmande partiklar i luften och skyddar bäraren.För engångsbruk och ska bäras i högst 8 timmar.Förpackningen innehåller 10 st enskilt förpackade andningsskydd.Tillverkade i Spanien.

Jämförpris 170:-/ST

EAN: 8437021365016

Instruktioner 1. Tvätta händerna med tvål och vatten i 40 sekunder innan du tar på dig ansiktsmasken. 2. Rör endast ansiktsmasken i öronöglorna 3. Placera ansiktsmasken med texten utåt över mun, näsa och haka utan att det blir för mycket utrymme mellan ansiktsmask och ansikte 4. Placera öronöglorna bakom öronen 5. Kläm åt näsbygeln över näsan så att ansiktsmasken sitter stadigt mot ansiktet. Byt ut ansiktsmasken vid skador, om den luktar konstigt, eller om den blivit fuktig. Detta är inte ett kirurgiskt munskydd och ska därför inte användas i operationsrum eller vid invasiva operationer, det ska ej heller användas som skydd mot skadliga gaser eller ångor, eller i närheten av eld.