Biovisor Munskydd Typ IIR

Munskydd för engångsbruk. 50 st

259:-

Ord. butikspris 359:-

Info

Medicinteknisk produkt. Tillverkaren garanterar genom CE-märkning att produkten är säker att använda och uppfyller gällande krav.

Fri frakt

Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek

Svensktillverkade munskydd i tre lager avsedda för engångsbruk. Munskydden har lågt andningsmotstånd för lättare andning och är allergivänliga. För bra passform och bekvämlighet har munskydden näsklämma och elastiska öronband. Munskydden är av typ IIR, den högsta skyddsklassen vilket innebär att de fångar upp mikroorganismer i utandningsluften och skyddar omgivningen från infektionsrisk. Användaren skyddas också från droppsmitta men inte från luftburen smitta. Biovisors munskydd har en bakteriell filtrationskapacitet på 99,9%, vilket är högre än kravet, 98%, för typ IIR munskydd. Munskydden är testade på ett oberoende svenskt laboratorium (RISE), CE-märkta och godkända enligt standard EN 14683:2019. Bör slängas efter en användning, vidrör inte munskyddet med händerna.

EAN: 7350120870018

Info

Medicinteknisk produkt. Tillverkaren garanterar genom CE-märkning att produkten är säker att använda och uppfyller gällande krav.

Non-wowen Spunbond material

PP meltblown fabric

Flat type cotton

Round type cotton spandex

Aluminium/Plastic/Iron core

1. Fäst munskyddet med öronbanden.
2. Dra ut masken över näsa och haka.
3. Justera mask och näsklämman.
4. Rör inte masken med händerna.