Add Pharma Care Munskydd Typ IIR

Munskydd för engångsbruk, 50 st

99:-

Ord. butikspris 189:-

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Aktuella erbjudanden
Medicinteknisk produkt. Tillverkaren garanterar genom CE-märkning att produkten är säker att använda och uppfyller gällande krav.

Kirurgiskt munskydd klass IIR för engångsbruk.Avsett för att fånga mikroorganismer iutandningsluften från användaren och skyddaomgivningen från risken att få en infektion.Munskyddet skyddar även användaren frånsynliga droppar och stänk från kroppsvätskor.Detta är ett kirurgiskt operationsmunskydd medhögsta bakteriefiltereffektivitet, klass IIR. Kananvändas både privat och i vården. Munskyddetär platt med öronband, väger lite och har en godpassform samt material i tre lager. Godkändaenligt standard SS-EN 14683:2019. Klass IIR(filtrerar = 98 % bakterier). För engångsbruk.CE-märkt. Tillverkade i Europa.

Jämförpris 3:78/ST

EAN: 7350123500189

Munskydd med elastiska öronband 3-lagers Typ IIR, Latexfritt, PVC-fritt & glasfiberfritt. Spunbound ej vävt polypropylen 20-35 g/m2 för inre och yttre lagret Smältblåst polypropylen 20-35g/m2 för mellanlagret

1. Tvätta händerna noga före och efter användande. 2. Ta tag i öronslingorna och fäst dem runt öronen, med blå sidan bort från ansiktet och näskläm- man uppåt. 3. Placera näsklamman över näsryggen och tryck för att sätta fast masken. 4. Håll näsklamman försiktigt och dra den nedre delen av masken nedåt för att utvidga masken. 5. Tryck försiktigt på näsklämman runt näsan för att säkerställa så det håller tätt. 6. Vik ut tills hakan täcks utan att det är mellanrum mellan mask kinder och haka. 7. Ta av munskyddet genom att endast röra öronslingorna och inte skyddet. Kassera i papperskorg med lock.