Xylimelts

Munfukttablett 40ST

109:-  Butikspris 149:-

2:73/ST

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Finns i lager
- +

Se alla Webbpriser

Produktinfo

XyliMelts är tabletter med mild mintsmak som kan tas vid muntorrhet. Tabletterna innehåller xylitol och hjälper till att öka fuktigheten i munnen.

XyliMelts är i första hand framtagen för användning på natten för att minska de sömnstörningar som kan uppstå pga att man är torr i munnen. Tabletten "fästs" mellan tandköttet och kinden och xylitolen frigörs sedan under upp till 4-6 timmar när du sover (under 1-4 timmar om du använder tabletten dagtid)

Mild mintsmak.

Ytterligare info

XyliMelts® är välsmakande sockerfria fästtabletter som används vid muntorrhet. Det verksamma ämnet i XyliMelts® är xylitol. Fästtabletten sprider och ökar fuktigheten i munnen. Speciellt utvecklad för användning på natten för att reducera sömnstörningar på grund av torr mun. Tabletten fästs mellan tandköttet och kinden. Xylitolen frigörs under en period på 1-4 timmar dagtid och upp till 4-6 timmar vid användning på natten. Tabletten håller sig på plats även när du sover.

Läs mer

Instruktioner

Förvaras torrt

Läs mer

Innehåll

Ingredienser
Xylitol, gummi arabicum, cellulosagummi, naturlig mintolja, kalciumkarbonat, magnesiumstearat.

Näringsvärde
En tablett innehåller 550 mg xylitol.

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Läs mer