Läppstift

Ett läppstift kan förhöja din basmakeup när du vill ha det där lilla extra. Här hittar du flera olika sorters läppstift från många kända varumärken. Vi har både glansiga läppstift i intensiva färger för en mer dramatisk look eller matta naturliga nyanser för en sofistikerad vardagsmakeup. Här hittar du bland annat IsaDora läppstift, Indy Beauty läppstift och läppstift från Max Factor.

Läs mer

Tips för att få läppstift att hålla

Om du vill att ditt läppstift ska hålla hela dagen finns det några knep att tänka på.

  • Se till att ha återfuktade läppar. Det kan underlätta att använda en läppskrubb för att få bort torrheter på läpparna. Smörj sedan in dem med ett återfuktande läppbalsam och låt det sjunka in så att läpparna känns mjuka.
  • För att minska risken att läppstiftet kladdar kan det vara bra att använda en primer för läpparna. Applicera primern på läpparnas kanter. För ett ännu bättre resultat kan du även använda en läppenna i dina läppars naturliga färg som en bra bas.
  • Applicera läppstiftet och sätt sedan försiktigt ett papper mot läpparna. Det gör så att överflödig olja försvinner. Ta ett till lager läppstift när du känner att du behöver toppa upp.

Här kan du läsa mer om makeup för läpparna.

Filtrera produkter

Visar 49 produkter

Visar 30 av 49