Fransfärg och ögonbrynsfärg

Rama in ditt ansikte med välformade och definierade ögonbryn och ögonfransar. Om du upplever att dina fransar och bryn behöver mer färg kan du använda ögonfransfärg och ögonbrynsfärg för att göra dem ännu mer framträdande. Här hittar du frans och ögonbrynsfärg i olika nyanser från varumärken som Depend och Coloran.

Läs mer

Vem kan använda ögonfransfärg och ögonbrynsfärg?

De allra flesta kan använda fransfärg och ögonbrynsfärg för att förstärka och definiera sina ögonfransar och ögonbryn. Har du ljusa eller bleka ögonfransar och ögonbryn kan du på ett enkelt sätt ge dem mer synlighet och definierade drag åt dina ögon. Fransfärg och ögonbrynsfärg finns i en mängd olika nyanser, så du kan välja antingen en som matchar din naturliga hårfärg eller en nyans som passar din önskade look.

När ska jag undvika fransfärg och ögonbrynsfärg?

Om du har kända allergier mot ingredienserna i dessa produkter bör du undvika att använda dem. Allergiska reaktioner kan inkludera rodnad, klåda, svullnad eller utslag runt ögonen eller ögonbrynen. Om du har sår, infektioner eller hudirritationer nära ögonen eller ögonbrynen, bör du undvika att använda färgprodukterna tills irritationen har läkt.

Hur länge håller färgen?

Ögonfrans- och ögonbrynsfärg ger inte permanenta resultat. De ger en tillfällig färgförändring till dina ögonfransar och ögonbryn. Hållbarheten för ögonfrans- och ögonbrynsfärg varierar beroende på produkten, din hudtyp och hur du tar hand om resultatet. Vanligtvis håller färgen ett par veckor innan den börjar blekna eller gradvis tvättas bort. Resultatet kan också påverkas av faktorer som kontakt med vatten och användning av rengöringsprodukter.

Filtrera produkter

Visar 21 produkter

Depend Pe Brow Illusion Wax Soft Brown

Ögonbrynsvax

Pris online149 kr

Depend Pe Brow Illusion Wax Dark Brown

Ögonbrynsvax

Pris online149 kr

Depend Pe Brow Illusion Wax Taupe

Ögonbrynsvax

Pris online149 kr

Visar 21 av 21