Nikotintuggummin

Nikotintuggummi är ett receptfritt nikotinläkemedel för dig som vill sluta röka idag. Tuggummit utsöndrar nikotin och hjälper dig att stå emot rökbegäret. Nikotinhaltiga tuggummin med smak av mint eller frukt är omtyckta hjälpmedel för rökavvänjning.

Nikotinläkemedel hjälper dig att bli rökfri

Hos Kronans Apotek hittar du ett brett sortiment av receptfria nikotinläkemedel för att få kontroll på rökningen. Nikotintuggumi är bra hjälp när du känner plötsligt röksug. Om du är över 18 år kan du enkelt handla direkt på webben och få leveransen till brevlådan eller till ditt lokala apotek med fri frakt. Om du är yngre behöver du få ett recept genom att kontakta vården.

Använd nikotintuggummi såhär

Tugga långsamt och låt tuggummit vila i munnen en stund då och då för att inte utsöndra för mycket nikotin på en gång. Efter 30 minuter har det mesta nikotinet tuggats ut. Undvik mat och dryck när du tuggar tuggummit. Undvik kaffe, juice och läsk 15 minuter efter tuggummit, eftersom det minskar upptaget av nikotin. Du kan kombinera en låg dos nikotintuggummi med nikotinplåster.

Nikotintuggummi är ett läkemedel

Läs bipacksedeln innan användning Prata med en läkare eller barnmorska först om du är gravid eller ammar Prata med en farmaceut hos oss om du tar andra läkemedel, så hjälper vi dig att kontrollera att de är säkra att kombinera.

Filtrera efter:

Filtrera

Sortering

Visar 39 produkter