After sun

När du varit ute i solen är det alltid viktigt att återfukta huden för att inte bli uttorkad, speciellt om du haft oturen att bränna dig. En bra after sun är både återfuktande, svalkande och lugnande samtidigt som den hjälper till att vårda och reparera huden. Här hittar du vårt sortiment av after sun i form av lotion, gel och spray från kända varumärken som Hawaiian Tropic, Piz Buin och Nivea. Använd filtreringen för att underlätta din sökning och hitta den bästa produkten för dig.

Läs mer

Hur funkar after sun?

After Sun är speciellt framtaget för att vårda din hud efter solning. Oavsett om du har spenderat dagen i solen eller om du oavsiktligt har bränt dig kan en after sun lindra solsveda och påskynda hudens återhämtning, vilket kan förhindra fjällning och bevara hudens mjukhet och elasticitet.

Vilken after sun är den bästa?

Beroende på vad du vill ha ut av din after sun finns det olika produkter att välja mellan. Om du har bränt dig finns det kylbalsam som lindrar solsveda med vårdande ingredienser. Om du vill ha en svalkande lotion har vi flera olika produkter med somriga dofter. Gemensamt för all after sun är att de är återfuktande och reparerande för huden.

Varför bör jag använda After Sun?

Att använda After Sun är essentiellt för att ta hand om din hud efter att du vistats i solen. Med en after sun får du svalkande och snabb lindring av röd och irriterad hud samtidigt som den hjälper huden att sätta igång sin läkningsprocess och minskar inflammation. Om du önskar att din solbränna ska vara längre, är after sun ett utmärkt val då den djupgående återfuktningen hjälper till att bevara hudens färg och lyster.

Extra tips: För en mer svalkande känsla, prova att förvara din after sun i kylskåpet. Detta gör appliceringen extra uppfriskande på solbränd hud.

Om du har bränt dig i solen

Om du har bränt dig i solen är det viktigt att låta huden vila. Se till att inte exponera dig för sol tills huden är helt återställd och använd alltid hög solskyddsfaktor. För att reparera huden kan det hjälpa att använda after sun. Om du har bränt dig rejält och huden blir röd, är svullen och gör ont behöver du kontakta läkare.

Här kan du läsa mer om hur du tar hand om huden i solen.

Filtrera produkter

Visar 27 produkter

COOLA ER+ Radical Recovery After Sun Lotion

After Sun 148 ml

NYHET

Pris online429 kr

Visar 27 av 27