After sun

När du varit ute i solen är det alltid viktigt att återfukta huden för att inte bli uttorkad, speciellt om du haft oturen att bränna dig. En bra after sun är både återfuktande, svalkande och lugnande samtidigt som den hjälper till att vårda och reparera huden. Här hittar vårt sortiment av after sun i form av bland annat lotion, mousse eller spray från kända varumärken som Hawaiian Tropic, Piz Buin och Nivea. Använd filtreringen för att underlätta din sökning och hitta den bästa produkten för dig.

Läs mer

Vilken after sun är den bästa?

Beroende på vad du vill ha ut av din after sun finns det olika produkter att välja mellan. Om du har bränt dig finns det kylbalsam som lindrar solsveda med vårdande ingredienser. Om du vill ha en svalkande lotion har vi flera olika produkter med somriga dofter. Gemensamt för all after sun är att de är återfuktande och reparerande för huden.

Tips för att undvika att bränna sig i solen

Vissa har lättare att bränna sig i solen än andra. Om du vet att du är känslig, tänk på att vara extra försiktig. Här kommer tips på vad du kan tänka på:

  • Undvik att vistas i solen under de starkaste soltimmarna
  • Använd alltid solkräm med hög solskyddsfaktor
  • Sola inte för långa perioder
  • Skydda känsliga områden på kroppen med täckande kläder
  • Tänk på att huden blir extra känslig av viss medicin

Om du har bränt dig i solen

Om du har bränt dig i solen är det viktigt att låta huden vila. Se till att inte exponera dig för sol tills huden är helt återställd och använd alltid hög solskyddsfaktor. För att reparera huden kan det hjälpa att använda after sun. Om du har bränt dig rejält och huden blir röd, är svullen och gör ont behöver du kontakta läkare.

Här kan du läsa mer om hur du tar hand om huden i solen.

Filtrera produkter

Visar 26 produkter

Filter

COOLA ER+ Radical Recovery After Sun Lotion

After Sun 148 ml

NYHET

Bioregena After Sun Lotion

After sun 125 ml

Visar 26 av 26