Nässpray mot allergi

Nässpray används för snabbverkande lindring vid allergi från luftburna allergener som pollenallergi, pälsdjurallergi eller kvalsterallergi. Hos Kronans Apotek hittar du ett brett sortiment av receptfria nässpray som hjälper vid allergiska symtom som rinnsnuva, nästäppa och nysningar.

Läs mer

Receptfri nässpray mot pollenallergi

Om du besväras av pollenallergi och har symtom som rinnsnuva, nästäppa eller nysningar kan en nässpray med antihistamin ge bra och snabb lindring. Det finns också andra typer av nässpray som innehåller kortison. Dessa har en avsvällande effekt och hjälper mot långvarig nästäppa.

Om du besväras av andra symtom som röda, kliande, rinnande och svullna ögon kan det hjälpa att kombinera nässprayen med ögondroppar eller allergitabletter.

Mer om nässpray mot allergi

När du väljer receptfria nässpray mot allergi är det viktigt att läsa bipacksedeln noggrant och följa doseringsanvisningarna. Om du har andra hälsotillstånd eller tar andra mediciner, är det klokt att rådgöra med en farmaceut eller läkare för att säkerställa att läkemedlet är lämpligt för dig. Det kan vara nödvändigt att prova sig fram för att hitta det läkemedel som fungerar bäst för just dig.

Läs mer om allergier och ta del av våra bästa tips och råd.

Filtrera produkter

Visar 27 produkter

Visar 27 av 27