3 för 2

Wortie Advanced

Vårtmedel, 50 ml

209:-

Kampanj

Gäller t.o.m. 18 maj

Ord. butikspris 349:-

Info

Medicinteknisk produkt. Tillverkaren garanterar genom CE-märkning att produkten är säker att använda och uppfyller gällande krav.

Fri frakt

Fler produkter från WortieFler produkter inom kampanjenFinns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
- Enkel egenvårdsbehandling av vårtor- Tar bort mogna och envisa vårtor- Ökad frysprestanda med ledande gel och skyddande plåster- För vuxna och barn över 12 årÖkad frysprestanda – den ledande gelen som kommer med Wortie Advanced är speciellt framtagen för gamla och envisa vårtor. Genom att applicera gelen koncentreras kylan från metallspetsen bättre och tränger igenom den hårda ytan av vårtan mer effektivt. Skyddande plåster – Vårtan kan vara känslig efter behandlingen. De medföljande plåstren kan användas för att minska trycket på vårtan och därmed undvika obehag på den känsliga huden.

Jämförspris 6:98/ML

EAN: 8718053573830

Info

Medicinteknisk produkt. Tillverkaren garanterar genom CE-märkning att produkten är säker att använda och uppfyller gällande krav.

Vatten, propyl- englykol, fenoxietanol karbomer, trietanolamin, kapryl-hydroxamsyra, methylpropanediol.
1. Kläm försiktigt på geltuben för att applicera en droppe av ledande gel precis på vårtan. Ta av locket och placera flaskan upprätt på ett bord eller en plan yta. Tips: Blötlägg gärna vårtan i ljummet vatten 10-15 minuter innan behandling för att mjuka upp den förhårdnade huden som ofta bildas på toppen av vårtan. 2. Håll flaskan i vertiklat läge; sätt tillbaka locket och rikta pilen på locket så att den är i linje med flaskans frysikon. 3. Tryck ner locket i 3 sekunder (överskrid ej tiden). Du kommer nu att höra det pysande aktiveringsljudet. Den övre delen går automatiskt tillbaka till 0 och kylstiftet börjar frysas. 4. Applicera precist den frusna metallspetsen på en vanlig vårta i 20 sekunder eller i 40 sekunder på en fotvårta. Viktig information när du använder Wortie - Använd inte Wortie Vårtborttagare om: aerosolen inte var placerad på en plan yta under aktiveringen.

Upptäck flera produkter inom

Händer och fötterVårtor
  Laddar
  Laddar
  Laddar
  Laddar
  Laddar
  Laddar
  Laddar
  Laddar
  Laddar
  Laddar