Indy Beauty

Indy Beauty står för Independent Beauty - skönhet på dina villkor och för din egen skull. Vi erbjuder ett heltäckande skönhetssortiment med kvalitet i fokus. Produkter med aktiva vårdande ingredienser som  stärker din hud och ditt hår, utvecklade för att ge de resultat men till ett rimligt pris. All våra produkter är dessutom 100% veganska och certifierade av Djurens rätt.

logo-indy-beauty
Läs mer

Vi tror på ett alternativt skönhetsideal fritt från måsten, skam och känslor av otillräcklighet. Välbefinnande är en känsla, harmoni mellan insida och utsida. Det tycker vi är viktigt, därför samarbetar vi också med organisationer som gör skillnad: Suicide zero, Tjejzonen och Djurens rätt. Vi tror på kraften i tillsammans - Making beauty feel good!

Vi utvecklar ständigt framförallt vårt ansiktssortiment med fler parfymfria och resultatinriktade produkter, för att fler ska kunna hitta en passande hudvårdsrutin hos oss. Vi har också tagit fram en uppdaterad design som med hjälp av olika färgkodade serier och tydligare produktnamn ska göra det lättare att hitta rätt.

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

SE MER FRÅN INDY BEAUTY

Filtrera produkter

Visar 41 produkter

Filter

Indy Beauty Moisturising Oil Wash

Duscholja, 400 ml

Indy Beauty Intense Hydrating Serum

Ansiktsserum, 30 ml

Indy Beauty Root Boost Volume Shampoo

Schampo. 250 ml

Indy Beauty Repairing Squalane Hair Serum

Hårserum, 100 ml

Indy Beauty Moisturising Ceramide Body Lotion

Kroppskräm, 400 ml

Indy Beauty Vitamin C Moisturising Facial Oil

Ansiktsolja 30 ml

Visar 30 av 41