Indy Beauty

Indy Beauty står för Independent Beauty - skönhet på dina villkor och för din egen skull. Vi erbjuder ett heltäckande skönhetssortiment med kvalitet i fokus. Produkter med aktiva vårdande ingredienser som  stärker din hud och ditt hår, utvecklade för att ge de resultat men till ett rimligt pris. All våra produkter är dessutom 100% veganska och certifierade av Djurens rätt.

Läs mer

Vi tror på ett alternativt skönhetsideal fritt från måsten, skam och känslor av otillräcklighet. Välbefinnande är en känsla, harmoni mellan insida och utsida. Det tycker vi är viktigt, därför samarbetar vi också med organisationer som gör skillnad: Suicide zero, Tjejzonen och Djurens rätt. Vi tror på kraften i tillsammans - Making beauty feel good!

Vi utvecklar ständigt framförallt vårt ansiktssortiment med fler parfymfria och resultatinriktade produkter, för att fler ska kunna hitta en passande hudvårdsrutin hos oss. Vi har också tagit fram en uppdaterad design som med hjälp av olika färgkodade serier och tydligare produktnamn ska göra det lättare att hitta rätt.

Se mer från Indy Beauty

Filtrera produkter

Visar 50 produkter

Nyhet

Indy Beauty Milky Cleansing Lotion

Hudkräm 150 ml

Pris online199 kr

Indy Beauty 3% Vitamin C + E Brightening Serum

Ansiktsserum 30 ml

Pris online299 kr

Indy Beauty Vitamin C Moisturising Facial Oil

Ansiktsolja 30 ml

Pris online179 kr

Visar 30 av 50