Broddar och halkskydd

Många råkar illa ut varje år på grund av oväntad ishalka. Att använda broddar är ett effektivt sätt att förebygga fallolyckor på hala och isiga ytor. De fungerar genom att ge extra grepp och stabilitet, vilket är särskilt viktigt under kalla årstider. När du väljer broddar finns det olika saker att tänka på för att hitta rätt modell som passar just dina behov och skor. Här hittar du bland annat broddar för löpning, halkskydd för skor och dubbfria broddar.

Läs mer

Vilka broddar ska jag välja?

Det är viktigt att broddarna passar väl på dina skor för att ge optimalt grepp och komfort. Se till att kontrollera storleksguiden och välj en storlek som motsvarar dina skors mått. Fel storlek kan resultera i att broddarna sitter löst, vilket minskar deras effektivitet.

Olika typer av broddar

Broddar finns i olika modeller för olika aktiviteter. För vardagligt bruk, som att gå till jobbet eller handla, kan det räcka med broddar för promenad. Om du däremot planerar att springa eller vandra i tuffare terräng, kan det vara värt att investera i en mer robust modell eller broddar speciellt anpassade för löpning. En annan aspekt är hur enkelt det är att ta på och av broddarna. Vissa modeller är designade för att enkelt kunna dras på över skorna, medan andra kan kräva mer justering. Om du kommer att ta av och på broddarna ofta, välj en modell som är användarvänlig.

Dubbfria broddar

Tänk på att vissa broddar kan vara skadliga för känsliga golv och ytor inomhus. Om du planerar att gå in och ut ofta, leta efter dubbfria broddar som är skonsamma mot olika typer av golv.

Filtrera produkter

Visar 17 produkter

Visar 17 av 17