Myggmedel, myggspray och myggstift

Myggbett kan både göra ont och klia, men under sommaren kan det ibland vara svårt att undvika att bli biten. För att minska risken är det därför bra att skaffa ett myggmedel. Myggmedel finns bland annat som roll on, myggservetter eller kräm och är ofta effektivt för att hålla myggen borta. Om du väl har blivit stucken eller biten finns alsolsprit eller kylande kräm som kan användas för att lindra klådan och svalka huden. Här hittar du vårt sortiment av produkter för att förebygga och behandla insektsbett.

Läs mer

Det bästa myggmedlet

Vad för myggmedel som passar dig bäst beror vart och när du ska använda det. Vissa produkter är kombinerat skydd för båda mygg och fästingar och andra endast för myggor. En roll-on kan vara praktisk att ha med sig och enkelt applicera där det behövs. En mygglotion kan vara ett bra alternativ om du ska täcka större områden på kroppen. Läs alltid bipacksedeln innan du använder produkten då myggmedel ibland ska användas med försiktighet på exempelvis barn. Vi har ett sortiment av myggmedel i flera olika varianter, så som:

  • Myggspray
  • Roll-on
  • Myggstift
  • Myggkräm
  • Mygglotion

Vad ska man tänka på kring myggmedel på barn?

När du ska välja myggmedel som passar barn är det bara att vara uppmärksam på vissa ingredienser. Några av de starkare myggmedlen innehåller ämnnen som ska undvikas av barn då de kan vara skadliga att få i sig. Många myggmedel ska inte användas av barn under 3 år och myggmedel med ingrediensen DEET har en åldergräns på 13 år. Tänk på att alltid läsa bipacksedeln och var nogra med att följa instruktionerna.

Här kan du läsa mer om tips och råd om myggmedel.

Filtrera produkter

Visar 29 produkter

Visar 29 av 29