Tandstickor och tandpetare

Att hålla munnen ren och frisk är viktigt för ditt välbefinnande. Förutom tandborstning och användning av mellanrumsborstar, är tandstickor och tandpetare utmärkta hjälpmedel för att rengöra mellan tänderna. Här hittar du tandstickor i plast och trä och olika typer av tandpetare från bland annat TePe, Ekulf och Proxident.

Läs mer

Är tandstickor och tandpetare samma sak?

Ja, det är samma sak och används för samma ändamål. Det är smala stickor som är designade för att försiktigt ta bort matrester och plack som samlas mellan tänderna. De är enkla att använda och perfekta att ha med sig för snabb munvård efter måltider och vid behov under dagen.

Hur använder jag tandstickor och tandpetare?

När du använder en tandsticka eller tandpetare, är det viktigt att vara varsam så du inte skadar tandköttet. För in tandstickan eller tandpetaren i mellanrummet mellan tänderna och rör den försiktigt fram och tillbaka. Undvik att använda för mycket kraft eller att borra in stickan för djupt i tandköttet för att undvika irritation eller skada. Här kan du läsa mer om hur du tar hand om munnen på bästa sätt.

Filtrera produkter

Visar 117 produkter

Visar 30 av 117