Träningsband och gummiband

Träningsband och gummiband är ett bra redskap för att hjälpa dig att nå dina personliga träningsmål. Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren träningsentusiast, kan våra träningsredskap hjälpa dig att öka din styrka, förbättra din flexibilitet och få en mer effektiv träningsupplevelse. Här hittar du träningsband och gummiband från varumärken som Casall, Flowlife och Gaiam.

Läs mer

Vad tränar jag med träningsband och gummiband?

Träningsband är mångsidiga redskap som gör det möjligt för dig att rikta in dig på olika träningsmål. Med ett band kan du fokusera på olika muskelgrupper i kroppen, så som armar, ben, rygg och mage. Exempel på träningsformer där du kan använda träningsband är:

  • Stryketräning
  • Stretching
  • Rehabilitering

Varför ska jag använda träningsband?

Eftersom det finns varierat motstånd på olika träningsbnad, gör det att du kan anpassa träningsnivån helt efter din egen styrka och mål. De är också lätta att använda och kräver minimal utrustning, vilket gör dem idealiska för hemmaträning eller när du är på resande fot. Oavsett om du är en nybörjare som vill komma igång med träningen eller en erfaren träningsentusiast är träningsband ett bra och flexibelt redskap. Här kan du läsa mer om tips för att komma igång med din träning.

Vilket träningsband är bäst?

Valet av träningsband beror på dina individuella behov. När du väljer ett träningsband är det viktigt att överväga din nuvarande träningsnivå, de övningar du vill utföra och dina personliga preferenser när det gäller material och motståndsnivå.

Filtrera produkter

Visar 10 produkter