Foam rollers

Foam roller är ett mångsidigt träningsredskap som hjälper dig att förbättra din rörlighet, lindrar muskelspänningar och främjar välmåendet. Oavsett om du behöver hjälp med att mjuka upp dina muskler före eller efter träning, eller om du helt enkelt vill ha ett effektivt verktyg för självmassage, är en foam roller rätt för dig. I vårt sortiment hittar du produkter i olika storlekar och texturer för att möta dina specifika behov. Här hittar du foam rollers från varumärken som Gaiam och Casall.

Läs mer

Vad är en foam roller och hur fungerar den?

En foam roller är ett cylinderformat träningsredskap som vanligtvis är tillverkat av skummaterial. Den används för självmassage och för att mjuka upp muskler genom att du rullar kroppsvikten över foam rollern. Den kan hjälpa till att lossa muskelspänningar och förbättra rörligheten.

Vilka är fördelarna med att använda en foam roller?

Foam rollers kan hjälpa till att:

  • minska muskelspänningar
  • öka blodcirkulationen
  • förbättra rörligheten
  • minska risken för skador
  • förbättra prestandan och återhämtningen vid träning

Vilken foam roller passar mig bäst?

Valet av foam roller beror på dina specifika behov. Om du är nybörjare kan en mjukare variant vara lämplig. För en djupare massageeffekt kan du välja en foam roller med textur eller taggar. Ibland kan det vara svårt att komma igång med sin träning. Här har vi samlat några tips som kan underlätta när du vill börja träna.

Filtrera produkter

Visar 7 produkter