Ögonbryn - ögonbrynspennor, serum och ögonbrynsgel

Ögonbrynen definierar hela ansiktet. Hur man väljer att styla sina ögonbryn är individuellt. Vissa framhäver sin naturliga färg och använder exempelvis en transparent ögonbrynsgel och andra fyller i och formar dem. För att få fram det bästa av sina ögonbryn så krävs det rätt verktyg och bra produkter. Här hittar du ett varierat sortiment av ögonbrynsgel, ögonbrynsfärg, ögonbrynspennor, ögonfransserum och verktyg.

Läs mer

Tips för att framhäva dina bryn

Forma ögonbrynen så de slutar i linje med näsvingen, via ögats ytterkant och rakt upp. Med en pincett formar du dina ögonbryn och med en borste kan du sudda ut alla skarpa linjer. Måla med en ljus penna eller skugga under, längs med ögonbrynet. Det skapar en illusion av att blicken lyfts, och att ögonbrynet blir tydligare och snyggare. Till sist så borstar du till brynen en sista gång, uppåt och utåt, för att lägga dem rätt. Tänk på att lägga ögonbrynsmakeup efter att du lagt din basmakeup så att de blir rätt nyans.

Få dina ögonbryn att växa med ögonbrynsserum

Vissa har tunnare och vissa har tjockare bryn. Ibland kan ögonbrynen ha blivit tunnare eller glesare när man kommit upp i ålder eller att man plockat dem för mycket. Vi har flera olika serum för att gå ögonbrynen att växa som kan ge effekt på bara några veckor.

Filtrera produkter

Visar 141 produkter

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade Dark Brown

Ögonbrynsfärg 52 g

Pris online236 kr

Anastasia Beverly Hills Brow Powder Duo Medium Brown

Ögonbrynspuder 21 g

Pris online249 kr

Visar 30 av 141