Ögonbrynspenna

Ett par välskötta bryn kan lyfta hela din look. Ett enkelt sätt att definiera och forma ögonbrynen är att använda en ögonbrynspenna. Ögonbrynspennor finns i olika färger och i flera modeller beroende på hur du vill att dina bryn ska se ut. Här hittar du ett brett sortiment av ögonbrynspennor från varumärken som Anastasia, Isadora och IDUN Minerals.

Läs mer

När ska jag använda ögonbrynspenna?

Vill du framhäva och definiera dina ögonbryn kan du ha nytta av en ögonbrynspenna. Om du har tunna eller glesa ögonbryn kan du använda ögonbrynspenna för att ge brynen mer fyllighet och definition, och om du redan har fylliga ögonbryn kan du ytterligare definiera dem. Makeupentusiaster använder ofta ögonbrynspennor som en del av sin dagliga sminkrutin för att uppnå olika uttryck.

Fördelar med ögonbrynspenna

  • Fyller i och definierar ögonbrynen
  • Ger ögonbrynen ett jämnt utseende
  • Olika nyanser och konsistenser av ögonbrynspennor gör det möjligt att hitta en penna som passar din hårfärg och önskat intryck

Vad ska jag tänka på när jag väljer ögonbrynspenna?

  • Välj en ögonbrynspenna som matchar din naturliga hårfärg för en naturlig look. Om du är osäker kan du prova olika nyanser för att hitta den bästa matchningen.
  • Använd lätta streck eller små penseldrag när du applicerar ögonbrynspennan för att undvika en för skarp eller överdriven look. Om det inte är det du vill ha, vill säga.
  • Vissa ögonbrynspennor är vattenfasta eller sitter extra länge, vilket kan vara bra om du behöver hålla dina ögonbryn i form hela dagen.

Kan alla använda ögonbrynspenna?

Ja, de allra flesta kan använda ögonbrynspenna om de vill förbättra utseendet på sina ögonbryn. Men det finns vissa undantag, exempelvis personer som är allergiska mot innehållet i vissa makeupprodukter. Har du extra känslig hud bör du vara uppmärksam på innehållet i pennan och se till att produkten är allergitestad.

Vilka olika ögonbrynspennor finns det?

Penna med blyertstextur. Denna typ av ögonbrynspenna liknar en blyertspenna och har en krämig konsistens. Den är lätt att applicera och kan användas för att fylla i och definiera ögonbrynen. Pennorna kan ha en inbyggd brynpensel eller en borste för att blanda produkten. Blyertspenna med pulver. Vissa ögonbrynspennor har en pennspets på ena änden och ett pulver eller skugga på den andra. Du kan använda pennan för att fylla i formen och sedan använda pulvret eller skuggan för att ge ögonbrynen en mjukare och mer naturlig look. Gelbaserad penna. Dessa pennor innehåller en gel-liknande formula som ofta är vattenfast och ger ögonbrynen en långvarig och stark hållbarhet. De är bra för att hålla ögonbrynen på plats och ge dem en snygg finish. Markingpenna. Denna typ av ögonbrynspenna har en marker- eller tuschliknande spets och är bra för att skapa naturliga hårliknande streck och definiera ögonbrynen. De kan vara lite svårare att kontrollera, så det kan kräva övning att använda dem effektivt. Vaxpenna. Vaxpennor används vanligtvis för att forma och hålla ögonbrynen på plats. De innehåller ofta ett genomskinligt vax som appliceras över ögonbrynen efter att du har fyllt i dem med andra produkter. Pulver- eller skuggpenna. Dessa pennor innehåller pressat puder eller ögonskugga i blyertspennaform. De ger en mjukare och mer naturlig look och kan användas för att fylla i och skugga ögonbrynen.

Vilken typ av ögonbrynspenna som är bäst för dig beror på dina personliga preferenser och behov. Det är bra att experimentera med olika typer för att hitta den som passar dig bäst och ger dig det önskade resultatet. Sammanfattningsvis är ögonbrynspennor ett användbart sminkverktyg som kan hjälpa dig att uppnå snygga och välformade ögonbryn. Här kan du läsa mer om tips till din basmakeup.

Filtrera produkter

Visar 63 produkter

Anastasia Beverly Hills Brow Wiz Blonde

Ögonbrynspenna 9 g

Pris online227 kr

Anastasia Beverly Hills Brow Pen Medium Brown

Ögonbrynspenna 9 g

Pris online227 kr

Anastasia Beverly Hills Brow Wiz Dark Brown

Ögonbrynspenna 21 g

Pris online249 kr

Anastasia Beverly Hills Perfect Brow Pencil Taupe

Ögonbrynspenna 12 g

Pris online264 kr

Anastasia Beverly Hills Brow Wiz Granite

Ögonbrynspenna 9 g

Pris online227 kr

Anastasia Beverly Hills Brow Wiz Chocolate

Ögonbrynspenna 9 g

Pris online227 kr

Makeup Revolution Duo Brow Definer Pencil Medium Brown

Ögonbrynspenna 0.25 G

Pris online49 kr

Makeup Revolution Duo Brow Definer Pencil Dark Brown

Ögonbrynspenna 0.25 G

Pris online49 kr

Visar 30 av 63