After Shave

Rakvatten eller after shave används efter rakning i ansiktet. Produkten är antiseptisk och motverkar inflammerade hårsäckar samt hjälper även till att återställa och skydda huden. Det finns olika typer av after shave. En after shave-balm är krämigare än rakvatten och lugnar huden med vårdande ingredienser. Det finns både med och utan parfym. Här hittar du vårt sortiment av after shave-produkter från varumärken som bland annat Biotherm, Bulldog och Raw Naturals.

Läs mer

När används en after shave?

Som man kan höra på namnet används en after shave efter att du har rakat dig i ansiktet - som sista steg i din rakrutin. Syftet är att en after shave ska lugna, stärka och reparera huden. Det finns olika typer av after shave, även för dig med känslig hud. I beskrivningen på produkten står det vilket hudtyp den passar bäst.

After shave balm och after shave lotion

En after shave-produkt kan komma som balm, kräm, vatten eller olja. Beroende på vad du vill att din after shave ska ha för egenskaper finns olika typer av produkter. Det som alla har gemensamt är att de minskar risken för röd och irriterad hud samt stärker hudens naturliga skyddsbarriär. Ofta finns det en hel serie av rakprodukter från samma varumärke. Du kan välja mellan att köpa hela serien eller blanda fritt med de produkter från olika varumärken du tycker om.

Här kan du läsa mer tips och råd om rakning.

Filtrera produkter

Visar 9 produkter