Snigelserum

Snail mucin, eller snigelextrakt, är en ingrediens som blivit väldigt populär inom koreansk hudvård. Produkter med snigelextrakt har många olika användningsområden och kan användas på alla hudtyper. Eftersom ingrediensen har antiinflammatoriska egenskaper kan den även användas på aknebenägen och känslig hud. Här hittar du produkter från varumärken som COSRX, Beauty of Joseon och Dr Organic.

Läs mer

Vad är snail mucin bra för?

Olika produkter har varierande mängd av snail mucin. Ju högre procent av snigelsekret desto mer effekt kan du vänta dig. Snigelprodukter har flera positiva egenskaper. Det kan bland annat:

  • binda fukt på ett effektivt sätt
  • stärka hudbarriären
  • minska hudirritation
  • förhindra pigmenteringar
  • verka lystergivande och uppstramande

Hur används snail mucin?

I vårt sortiment hittar du flera olika produkter med snigelsekret. Vi har snigelserum, snail mucin essence och snigelkräm. Beroende på vilken produkt det är används de på olika sätt i din hudvårdsrutin. Essence och serum använder du efter rengöring och toner. Fuktkräm med snail mucin används ofta som sista steg i en hudvårdsrutin, efter rengöring, toner, essence och serum. Läs mer om hur du bygger en bra hudvårdsrutin här.

Filtrera produkter

Visar 9 produkter

Visar 9 av 9