Ansiktsvatten

Genom att använda ett bra ansiktsvatten, även kallat toner i din hudvårdsrutin hjälper du till att vårda och återställa hudens ph-värde. Ansiktsvatten har en porsammandragande effekt samtidigt som det återfuktar och fräschar upp huden. Det tar även bort det sista av sminket och andra orenheter. Vi har ett brett urval av många kända varumärken som Neutrogena, Bioderma och ACO. Välj mellan olika sorters ansiktsvatten och toner för både män och kvinnor och hitta det som passar din hudtyp bäst. Använd filtreringen om du vill begränsa din sökning.

Läs mer

Hur använder jag ansiktsvatten?

Ansiktsvatten används i samband med första steget i din hudvårdsrutin som en rengöring. Fukta en bomullspad med produkten och svep över hela ansiktet. Glöm inte att även använda ansiktsvatten på ställen som vid halsen och hårfästet. Där kan det ibland ha samlats exempelvis smink och andra orenheter under dagen. När du har applicerat ansiktsvatten är huden ren, återfuktad och redo för kommande produkter i din rutin.

Hur ofta ska jag använda ansiktsvatten?

Ansiktsvatten kan användas när det passar dig bäst men går bra att använda dagligen både morgon och kväll.

Vad kan ansiktsvatten ge för resultat?

Olika ansiktsvatten har olika egenskaper, men exempel på resultat kan vara:

  • Mer balanserad hud
  • Minskad rodnad
  • Förebyggande av finnar och pormaskar
  • Mer återfuktad hud
  • Fräsch känsla på huden

Vilket ansiktsvatten ska jag välja?

Som med all hudvård finns det olika produkter beroende på vilken hudtyp du har. Välj en skonsam och återfuktande rengöring om du har torr hy. Om du istället har fet hy kan ett milt ansiktsvatten med sammandragande effekt passa bra. Det finns även så kallade micellärvatten. Skillnaden mellan de två produkterna är att micellärvatten har som syfte att rengöra och återfukta och ansiktsvatten att vårda och balansera hudens ph-värde. Här kan du läsa mer om micellärvatten.

Filtrera produkter

Visar 140 produkter

Visar 30 av 140