Hårprodukter och styling för håret

Hitta dina nya favoriter bland vårt breda sortiment av stylingprodukter för håret. Våra stylingprodukter ger liv och lyster till långt, kort, tunt eller tjockt hår. Kanske stylar du ditt hår ungefär likadant varje dag, eller så föredrar du att variera din look? Med våra produkter för hårstyling skapar du enkelt en personlig frisyr och ser till att den håller hela dagen. Här hittar du bland annat torrschampo, hårmousse, hårspray och hårfärg. Använd filtreringen för att underlätta din sökning.

Läs mer

De bästa produkterna för lockigt hår

Vi har flera olika produkter för att framhäva, skydda och definiera dina lockar. Om du har naturliga lockar är det bra att tänka på att alltid använda fuktgivande produkter. Lockigt hår behöver extra mycket fukt och lockarna håller formen bättre om håret är återfuktat. Tips på produkter som är bra för lockar är:

  • Lockspray
  • Hårmousse
  • Stylingkräm
  • Hårinpackning
  • Hårolja

Hur får jag mer volym i tunt hår?

Om du har tunnare hår och vill ha mer volym handlar mycket om vilka produkter du använder. Det finns många olika varianter på schampo och balsam för mer volym men du kan även komplettera med stylingprodukter. Ett bra torrschampo eller en hårspray kan ge håret en ny dimension och göra så att håret ser större ut. Det finns även hårmousse som är till för just mer volym. Ett tips är även att föna håret istället för att låta det självtorka och för ännu bättre resultat - föna håret upp och ner.

Filtrera produkter

Visar 210 produkter

4.5 av 5 i omdöme.

Remington Advanced Colour Protect Intelligent Plattång

Plattång

Pris online929 kr

Visar 30 av 210