KÄLLA Hormones & Me

90 ST

Pris online399 krI apotek: 399 kr
Snabba leveranser
Finns i webblager.

(FÖR)Klimakteriet

Trötthet, humörsvängningar, låg energi, sömnproblem, värmevallningar, svettningar, nedstämdhet, dåligt fokus och oförklarlig viktuppgång är alla symptom och tecken som kan kopplas till den naturliga förändringen av dina hormonnivåer under klimakteriet och vid hormonell obalans.

KÄLLAs veganska kosttillskott HORMONES & ME innehåller botaniska ingredienser och viktiga vitaminer och mineraler som är kliniskt bevisade att stabilisera din hormonella obalans, minska inflammation och lindra perimenopausala symtom inom bara några veckor. Ett naturligt val för dig som vill öka välbefinnandet under klimakteriet eller hormonell obalans.

VARFÖR PRODUKTEN FUNGERAR

EFFEKTIVA BOTANISKA EXTRAKT
MED PÅLITLIGA FORSKNINGSRESULTAT
Innehåller botaniska ingredienser som gurkmeja, ashwagandha, maca och ginseng, som kan minska frekvensen och svårighetsgraden av värmevallningar och förbättrar humöret.

ESSENTIELLA MIKRONÄRINGSÄMNEN
OMFATTAD VETENSKAPLIG UPPBACKNING
Innehåller noggrant utvalda näringsämnen, vitaminer och mineraler som är kända för att balansera blodsockret, stödja hormon- och energiproduktionen, förbättra benhälsan och boosta humöret.

VIKTIGA MINERALER
I RÄTT DOS
Innehåller biotillgänglig magnesium och zink i effektiva doser, för att säkerställa att mineralerna absorberas i kroppen och att du kommer att känna skillnad.

HUR DEN FUNGERAR

REGLERAR HORMONERNA
FÖR HORMONELL BALANS
Tillför de vitaminer och mineraler som det hormonella endokrina systemet behöver för att fungera effektivt.

STABILISERAR BLODSOCKRET
FÖR JÄMNA ENERGINIVÅER
Innehåller inositol och kanel som kan hjälpa till att hantera blodsockret samt koenzym Q10 som stödjer cellernas energiproduktion och spelar en viktig roll i ämnesomsättningen.

PÅVERKAR NERVSYSTEMET
FÖR BÄTTRE HUMÖR
Innehåller noga utvalda nootropiska ingredienser som ashwagandha och ginseng för bättre humör, koncentrationsförmåga och mental energi.

LINDRAR VALLNINGAR
FÖR BÄTTRE TEMPERATURREGLERING
Innehåller botaniska ingredienser som maca och gurkmeja för att minska klimakteriebesvär som värmevallningar och andra perimenopausala symptom.

Jämförpris 4,43 kr/ST

EAN: 07350130730111

Populärt just nu

Nyhet

Decubal Hydrating Body Spray 200 ml

200 ml

Pris online149 kr

Våra egna vardagshjältar