25%

Bioderma Sensibio H2O Eye

Ögon make up remover 125 ml

Kampanjpris

Online:96,75 krGäller t.o.m. 13 augusti
Ord. pris online: 129 kr
Pris i apotek: 165 kr
Snabba leveranser
Finns i webblager.

Högtolerant, lugnande tvåfasig micellär sminkborttagning som stärker hudbarriären. Sensibio H2O eye är speciellt framtagen för att rengöra dina känsliga ögon och läppar från vattenfast- och longwear-makeup. Sensibio H2O eye är den första patenterade tvåfasiga micellära rengöringsprodukten som är så mycket mer än en enkel rengöring. Kombinationen av 70% micellärt vatten och 30% oljig fas är både effektiv och skonsam för den ömtåliga huden i ögonområdet. Med några få svep med en bomullsrondell tar du bort föroreningar och allt ditt smink, från en touch av söndagsmascara till de mest hårt sittande smokey eyes. Sensibio H2O eye är berikad med dermatologiska aktiva ingredienser för att vårda och lugna huden. Provitamin B5, som naturligt förekommer i levande celler, reparerar hudbarriären, återfuktar och ger komfort till känsliga ögon och läppar som efterlämnas skyddade och stärkta. Fruktooligosackarider har en anti-inflammatorisk verkan. D.A.F. -patentet höjer hudens toleranströskel. Vårda dina känsliga ögon och läppar redan vid sminkborttagningen. Kan användas av vuxna och tonåringar. För ögon och läppar. Fysiologiskt pH-värde. Testad på kontaktlinsbärare. Testad under översyn av oftalmolog. Ultra-mild icke-jonisk surfaktant. Utan färgämnen. Ska inte sköljas av. Oparfymerad.


Känslig och sensibiliserad hud reagerar på stimuli som andra hudtyper vanligtvis inte reagerar på. Ett vanligt kännetecken är en känsla av obehag i huden som antingen är konstant eller tillfällig. Huden på ögonlocken är själva ögonens främsta försvar mot yttre påverkan och är väldigt ömtålig eftersom den nästan helt saknar hydrolipidfilm. Ögonfransarna är alerta och skyddar ögonen mot faror genom blinkning. Idag spelar ögonfransarna även en social och estetisk roll. Läpparna är halvslemhinnor och har en extremt tunn skyddande film.


Omedelbara resultat: Tar bort 95% vattenfast make-up (1) Tar bort 95% föroreningar (2) 97& upplever att ansikte, ögon och läppar är perfekt rengjorda utan att gnugga (1) (1) Användartest, % av tillfredsställelse, med 30 personer. (2) Anti-pollution test med 14 personer. Långvariga resultat: +15% återfuktning (1) -11% transepidermal vattenförlust (2) 93% upplever att ögonlock och ögonfransar är stärkta (3) (1) Korneometritest med 10 personer. (2) TEWL-test med 18 personer. (3) Användartest, % av tillfredsställelse, med 30 personer. Produkten är formulerad i enlighet med NAOS Laboratories ekobiologiska tillvägagångssätt. Kärnan i denna produkt: D.A.F: Yttre faktorer kan göra huden reaktiv och känslig. Detta patenterade komplex höjer, oavsett hudtyp, hudens toleranströskel för att stärka hudens motståndskraft. Detta patent från NAOS Research utvecklades i våra laboratorier i Aix-en-Provence.

Jämförpris 1,32 kr/ML

Lägsta pris de senaste 30 dagarna: 129 kr

EAN: 03401360212237

Upptäck flera produkter inom

Populärt just nu

Våra egna vardagshjältar