Tillbaka till Mabs

Sponsrat innehåll

Ny design och spännande nyheter

På Mabs är vi stolta över att i över 40 år vara ledande inom medicinska stöd och kompressionsstrumpor inom Norden. Förutom att hålla högsta produktkvalitet är vi även otroligt måna om att produktionen sker på ett hållbart och modernt sätt. Mabs har nu lanserat ett uppdaterat sortiment kompressionsstrumpor i NY, modern hållbar och iögonfallande design samt härliga mönstrade Nyheter!

Ny kundvänligare design

Mabs nya förpackningar och design är framtagna med kundens behov i åtanke. Vi hjälper kunden att snabbt hitta “Rätt stöd och Rätt kompressionsstrumpa” genom tydlig produktinformation och måttabeller, synlig produkt och en modern färgpalett. Självklart är alla förpackningar FSC-märkt kartong!

Från plast till FSC

Mabs fick våren 2023 ett efterlängtat lyft som är både snyggt och hållbart. Vi har genom kundundersökningar fått ta del av våra kunder önskar sig i framtiden.

Mabs 767x767 Bilder nyheter

Svaret på detta var modernare och mer hållbara förpackningar. Därför går vi från plast till FSC (Forest Stewardship Council)-märkt kartong på hela strumpsortimentet.

Produktion i Europa av högsta kvalitet

Mabs har ett långtgående samarbete med en av de ledande Europeiska experterna inom medicinsk kompression. Då alla strumpor produceras i Europa får vi förutom en nära och bra relation med tillverkaren även kortare transportsträckor och vi kan använda oss av miljövänligare alternativ för att frakta hem Mabs kompressionsstrumpor.

Uppdaterat sortiment, samma höga kvalitet

Mindre sortimentsförändringar att hålla koll på: • Nylonstrumporna har fått en ny stickning med slätare snygg finish. • Pregnantstrumpan har fått ny bättre passform över magen. • Work har nu blivit Thin Cotton för att förtydliga produkten. • Härliga nyheter: Mönstrade nylon och bomullsstrumpor samt knästrumpor i Merino Wool.

Samtliga strumpor i nya lanseringen är OEKO-tex certifierad, håller samma höga kvalitet och utlovar samma effektiva resultat som de alltid gjort.

Se alla Mabs produkter här