Nyponpulver

Nyponpulver är ett kosttillskott som utvinns från bäret nypon och finns i form av kapslar, tabletter eller pulver. Nyponpulver är känt för sina många positiva egenskaper och kan vara ett bra komplement till en varierad kost. Nypon innehåller höga halter av C-vitamin. Utöver C-vitamin innehåller det andra viktiga vitaminer och mineraler som kan bidra till att bibehålla ledernas rörlighet. Här hittar du produkter med nyponpulver från varumärken som MOVO, Litomove och Wellaware.

Läs mer

Vad är nyponpulver bra för?

Nyponpulver är ett naturligt kosttillskott som bland annat kan hjälpa till att bibehålla ledernas rörlighet, är rik på C-vitamin och även är en antioxidant. Nyponpulver innehåller även andra vitaminer och mineraler såsom A-vitamin, E-vitamin, K-vitamin, B-vitaminer, kalcium, kalium, magnesium och fosfor. Utöver många vitaminer innehåller även kostfiber vilket bidrar till normal matsmältning och en bra tarmhälsa. Tack vare dess näringsrika innehåll kan nyponpulver ge många hälsofördelar beroende på dina specifika behov.

Nyponpulver mot artros

Många upplever att nyponpulver kan vara ett komplement till traditionella behandlingar mot artros och hjälper till att bibehålla ledernas rörlighet. Tänk på att effekten alltid varierar från person till person och för att veta vad som passar just dig kan det vara bra att rådgöra med en läkare eller någon av våra farmaceuter. Här kan du läsa mer om ledvärk.

Kan man få biverkningar av nyponpulver?

Om du är allergisk mot nypon ska du inte ta nyponpulver som kosttillskott. I stora mängder kan nyponpulver även ha viss effekt på magen. Både stoppade och laxerande har rapporterats.

Filtrera produkter

Visar 15 produkter

Nordic Superfood Yellow Havtorn, Nypon, Hjortron

Pulver 80 g

Livsmedel

Pris online164 kr

Visar 15 av 15