Sexleksaker

Här hittar du sköna och säkra sexleksaker hos Kronans Apotek som kan liva upp samlivet och ge ett rikare sexliv. Hos oss kan du köpa billiga och prisvärda sexleksaker och välja mellan bland annat dildo, klitorisvibrator, g-punktsvibrator och penisring. I vårt sortiment finns sexleksaker för män, för kvinnor och sexleksaker för par. Köp dina sexleksaker online idag och få dem hemlevererade med fri frakt.

Läs mer

Vilken är den bästa sexleksaken?

Beroende på vad du vill få ut av din sexleksak finns det olika sorter, modeller och storlekar att välja mellan. De olika produkterna har varierade egenskaper för olika intima behov. Vissa passar bättre att använda på egen hand och vissa tillsammans med en partner. I vårt sortiment har vi bland annat:

  • Klitorisvibrator
  • Lufttrycksvibrator
  • Prostatavibrator
  • Vibrerande ägg
  • Massageolja
  • Stimulerande gel

Rengöring av sexleksaker

Det är viktigt att rengöra sexleksaker efter att ha använt dem för att få bort bakterier och smuts. Att ta hand om sina sexleksaker ökar även hållbarhetstiden på dem. Rengöringen kommer ofta som lättanvänd spray. All vår rengöring går att använda tillsammans med silikon, gummi och latex.

Sexleksaker tillsammans med glidmedel

För att förhöja upplevelsen med sexleksaker kan vissa användas tillsammans med glidmedel. Tänk på att alla glidmedel inte är passande för alla material, så se till att läs på om produkten innan användning. I regel går det bra att använda ett vattenbaserat glidmedel men du ska vara försiktig med ett silikonbaserat glidmedel tillsammans med sexleksaker - då det kan skada ytan. Här kan du läsa mer om vilket glidmedel du ska välja.

Filtrera produkter

Visar 102 produkter

Filter

Satisfyer Pro 2 Next Generation Lufttrycksvibrator

Vibrator, 1 st

Satisfyer Pro + G-Spot Rabbitvibrator

Vibrator, 1 st

Satisfyer Purple Pleasure Lay-On Vibrator

Vibrator, 1 st

Satisfyer Power Ring Vibrerande Ring

Vibrerande ring, 1 st

Satisfyer Pro 3 + Lufttrycksvibrator

Vibrator, 1 st

LELO Enigma Deep Rose

Vibrator. 1 st

Satisfyer Love Breeze Copper Lufttrycksvibrator

Vibrator, 1 st

Satisfyer Double Joy Black Parvibrator

Vibrator, 1 st

LELO Soraya Wave Deep Rose

Vibrator. 1 st

B Swish Bfilled Basic Plus Wave Slate Analplugg

Massageplugg 1 st

Visar 30 av 102