Brun utan sol-lotion

Använd brun utan sol-lotion om du vill få en fin solbrun ton utan ligga i solen och utsätta huden för skadlig UV-strålning. En brun utan sol-lotion innehåller aktiva ingredienser, vanligtvis DHA (dihydroxiacetone), som interagerar med det översta lagret av din hud och ger en temporär färgförändring. Här hittar du olika typer av brun utan sol-lotion från varumärken som Ida Warg, ACO och Nuxe.

Läs mer

Hur använder jag brun utan sol-lotion?

Förberedelse. Innan du applicerar är det viktigt att exfoliera huden genom att använda en skrubb eller en exfolierande tvål för att ta bort döda hudceller. På så sätt får du en jämn färg som håller länge. Fukt. Återfukta din hud med en bra kroppslotion eller fuktgivande kräm. Då får du en bra grund och gör appliceringen av din brun utan sol-lotion jämn.

Hur applicerar jag brun utan sol-lotion på bästa sätt?

  • Ta en liten mängd lotion och börja med att applicera den jämnt över en del av din kropp, exempelvis en arm eller ett ben. Använd cirkulära rörelser för att massera in produkten i huden.
  • Fortsätt att applicera lotionen på resten av din kropp, undvik att applicera för mycket på torra områden som knän, armbågar eller fötter.
  • Var försiktig runt händer och fötter. Applicera lätt på dessa områden.
  • Efter applicering, tvätta omedelbart händerna noga för att undvika missfärgning.
  • Låt lotionen torka helt innan du klär på dig. Använd gärna oömma kläder om du inte vet om lotionen torkat in helt.
  • Undvik att svettas eller duscha de närmaste timmarna för att ge produkten tid att utveckla färgen.

Hur länge håller den solbruna färgen?

Färgen från brun utan sol-lotion kommer gradvis att utvecklas under några timmar och håller oftast i flera dagar. För att behålla den fina färgen, undvik att skrubba din hud hårt och försök inte skrapa bort den. Du kan behöva återapplicera brun utan sol-lotion för att bibehålla färgen en längre period.

Filtrera produkter

Visar 18 produkter

Dove Summer Revived Light To Medium

Brun Utan Sol 200 Ml

Pris online68 kr

Visar 18 av 18