Niacinamid-serum

Niacinamid är en form av vitamin B3, som har blivit en populär ingrediens i hudvård på grund av sina fördelar för hudhälsan. Niacinamidserum innehåller en koncentrerad form av niacinamid. Några av de egenskaper man sett av ingrediensen är att den kan minska porers synlighet,göra att huden upplevs jämnare och får mer lyster. Här hittar du serum med niacainamid från varumärken som La Roche-Posay, The Ordinary och Maggie by Kakan.

Läs mer

Vilka fördelar har niacinamidserum?

  • Hjälpa till att minska överdriven talgproduktion, vilket kan bidra till att minska akneutbrott och blemmor
  • Kan förbättra hudens elasticitet, jämna ut hudtonen och minska synligheten av pigmentfläckar och mörka fläckar
  • Vara effektivt för att minska rodnad och inflammation i huden
  • Stärka hudens naturliga barriär och förhindra fuktavdunstning, vilket kan resultera i mjukare och smidigare hud samt minska porers synlighet
  • Fungera som en antioxidant i huden, vilket hjälper till att skydda den mot skador orsakade av fria radikaler och miljöföroreningar
  • Bidra till att förebygga ålderstecken och främja en ungdomligare hud.

Vem kan använda niacinamidserum?

En av fördelarna med niacinamidserum är att det kan användas av de flesta hudtyper, inklusive känslig hud. Det är en mild ingrediens som sällan orsakar irritation eller obehag.

Hur ska jag använda niacinamidserum?

Applicera niacinamidserum på ren hud. Massera varsamt in en liten mängd serum tills det absorberas helt. Du kan använda niacinamidserum morgon och kväll innan du applicerar fuktkräm samt solskydd vid behov. Läs mer om hudvårdrutiner.

Kan jag kombinera niacinamidserum med andra hudvårdsprodukter?

Niacinamid kan vanligtvis kombineras med andra hudvårdsingredienser utan att orsaka problem. Det kan vara fördelaktigt att använda det tillsammans med andra antioxidanter, som till exempel C-vitamin eller peptider för att maximera de positiva effekterna på huden. Även hyaluronsyra sägs öka upptaget av niacinamid. Se hela sortimentet för serum.

Filtrera produkter

Visar 18 produkter

Dermalogica PowerBright Dark Spot Serum

Ansiktsserum, 30 ml

Pris online1085 kr

Visar 18 av 18