Hundschampo

Ibland behöver du ta hand om din hund lite extra och tvätta pälsen. Hur ofta din hund ska schamponeras är beroende på om den är långhårig, korthårig eller strävhårig. Oavsett går det att göra till en trevlig stund där ditt husdjur känner sig extra omhändertagen. Vi har ett varierat sortiment av olika hundschampon. Här hittar du allergivänligt, vårdande och mjukgörande schampo från varumärken som DOUXO, Trixie och Virbac.

Läs mer

Hur ofta ska jag schamponera min hund?

Beroende på hur lång päls din hund har varierar det hur ofta den behöver schamponeras. För korthåriga hundar räcker det oftast med två gånger per år. För hundar med lite längre päls är det lagom med var tredje månad eller vid behov. Det är viktigt att du inte schamponerar din hund för ofta. Det kan leda till att hundens hud och päls blir uttorkad, matt och irriterad.

Mjällschampo för hundar

Om din hund har mjäll finns speciellt anpassat mjällschampo. Schampot hjälper effektivt till att lösa upp mjäll och skorpor. Vid behandling av mjäll behöver du ofta upprepa schamponeringen flera gånger under en kortare period. Läs instruktionerna och var noga med att följa doseringen som står angiven på förpackningen. Läs mer om pälsvård för hundar.

Schampo för valpar

Det finns flera olika typer av hundschampo. Vissa schampon är mildare och speciellt anpassade för valpar som ofta har känslig hud. Läs instruktionerna för att hitta det schampon som passar just din hund.

Filtrera produkter

Visar 23 produkter

Dermoscent EFA Physio Shampoo

200 ML

Pris online154 kr

Dermoscent PYOclean® Shampoo

Schampoo 200 ml

Pris online159 kr

Visar 23 av 23