Canesten Kombi 3 st mot underlivssvamp

Klotrimazol, 3 st vaginaltabletter 200 mg + 20 g kräm 10 mg/g

Pris online149 krI apotek: 185 kr
Snabba leveranser
Finns i webblager.

Receptfritt läkemedel. Läs alltid bipacksedeln innan användning.

Behandla svamp i underlivet med Canesten kombi 200 mg vaginaltablett + 20 g kräm med 3 införingshylsor. Förpackningen innehåller en vaginal 3-dagarsbehandling som hjälper dig att bli av med obehaglig underlivssvamp (en svamptillväxt främst orsakad av candida albicans). Canesten innehåller en aktiv svampdödande ingrediens som behandlar svamp i underlivet och lindrar de 6 vanligaste symptomen.


Om du har symptom på svamp i underlivet kan du känna dig trygg med att du inte är ensam. Kvinnor över hela världen drabbas av underlivssvamp. Det är mycket vanligt och inget du behöver oroa dig över. Men symptom såsom klåda, sveda, onormala flytningar, rodnad, svullnad och ömhet kan vara otroligt irriterande och göra ditt lite mer obekvämt. Ett svagt immunsystem, underliggande hälsoproblem eller graviditet kan göra dig mer mottaglig.


Canestens kombinationsförpackning för svamp i underlivet är en 2-i-1-behandling som hjälper dig att ta kontroll över din svampinfektion i 2 enkla steg: vaginaltabletterna kommer med en praktisk införingshylsa för användning vid sänggående och behandlar den inre infektionskällan till din underlivssvamp. Krämen ska användas 2-3 gånger om dagen i 1-2 veckor och lugnar klåda, ömhet och andra symptom, så att du kan njuta av dagen utan besvär. Från 15 år. Förstagångsinfektion ska alltid diagnostiseras av läkare innan behandling. Gravida och ammande ska rådgöra med läkare innan behandling. Kontakta läkare om symtom blir värre eller inte förbättras efter 7 dagar.

EAN: 07046261314909

Upptäck flera produkter inom

Populärt just nu

Våra egna vardagshjältar