Canesten Kombi 1 st mot underlivssvamp

Klotrimazol, 1 st vaginaltablett 500 mg + 20 g kräm 10 mg/g

Pris online175 krI apotek: 175 kr
Snabba leveranser
Finns i webblager.

Receptfritt läkemedel. Läs alltid bipacksedeln innan användning.

Behandla svamp i underlivet med Canesten kombi vaginaltablett+ kräm. Förpackningen innehåller engångsdos för vaginal behandling som hjälper dig att bli av med obehaglig underlivssvamp (en, svamptillväxt främst orsakad av Candida albicans). Canesten innehåller en aktiv svampdödande ingrediens som behandlar svamp i underlivet och de 6 vanligaste symptomen.


Om du har symptom på svamp i underlivet kan du känna dig lugn med att du inte är ensam. Kvinnor över hela världen drabbas av svampinfektion i underlivet. Det är mycket vanligt och inget du behöver oroa dig över. Men symptom såsom klåda, sveda, onormala flytningar, rodnad, svullnad och ömhet kan vara otroligt irriterande och göra ditt liv lite mer obekvämt.


Canestens kombinationsförpackning för svamp i underlivet är en 2-i-1-behandling som hjälper dig att ta kontroll över din intimhälsa när du behöver det. Det sker i 2 enkla steg: först ska vaginaltabletten föras in, vilket sker med hjälp av införingshylsan eller med hjälp av ett finger. Därefter ska tabletten verka under natten och behandlar den inre infektionskällan till din underlivssvamp. Krämen skall användas 2-3 gånger om dagen i 1-2 veckor och behandlar samt lindrar klåda, ömhet och andra symptom, så att du kan njuta av dagen utan besvär. Från 15 år. Förstagångsinfektion ska alltid diagnostiseras av läkare innan behandling. Gravida och ammande ska rådgöra med läkare innan behandling. Kontakta läkare om symtom blir värre eller inte förbättras efter 7 dagar.

Jämförpris 175 kr/ST

Lägsta pris de senaste 30 dagarna: 175 kr

EAN: 07046265412762

Upptäck flera produkter inom

Populärt just nu

Våra egna vardagshjältar