Tillbaka till Samarbeten

I samarbete med PriceRunner köpgaranti

Vi samarbetar med PriceRunner köpgaranti. När du handlar på Kronans Apotek via PriceRunner omfattas köpet gratis av PriceRunner köpgaranti. Det ger dig upp till 50.000 kronor om något skulle gå snett. För att omfattas av köpgarantin så behöver du vara registrerad medlem på PriceRunner.

Du som inte redan är medlem hos PriceRunner och besökt Kronans Apotek genom dem, kan ta del av köpgarantin genom att inom en timme efter ditt köp och registrera dig. Att bli medlem hos PriceRunner kostar inget och tar bara ett par minuter. Registrera dig för PriceRunner köpgaranti

Pricerunner Logga

PriceRunner köpgaranti ersätter dig för skada på varan vid leverans, trasig vara, om en enskild vara saknas vid leverans, om varan är felaktig eller om leverans av varan uteblir. Tänk på att beställningen måste vara adresserad till dig personligen.

Om något gått fel med ditt köp ersätter köpgarantin dig för såväl inköpskostnader som fraktkostnader. Du får även ersättning för direkt ekonomisk skada du lidit till följd av felet. Köpgarantin täcker inte eventuell värdeminskning, uteblivna intäkter eller andra direkta eller indirekta kostnader. För fullständiga finstilta villkor och lista på ej omfattade kategorier - besök PriceRunner.

Köpgarantin har som mål att öka trygghetsgraden för konsumenter som handlar på nätet. Vi är glada över att vara en av de utvalda butikerna som omfattas. Hos PriceRunner hemsida presenteras de butiker som omfattas med Köpgaranti-symbolen vid sina namn.