Tillbaka till Samarbeten

I samarbete med Doktor.se

Tillsammans med Doktor.se strävar vi efter att göra det så enkelt som möjligt för dig att få rätt läkemedel utskrivet, förnya recept och hämta ut medicin. Hos Doktor.se får du snabbt kontakt med läkare, sjuksköterskor, barnmorskor, psykologer och dietister som kan hjälpa dig med ditt vårdärende. Sök vård direkt i appen, dygnet runt, alla dagar.

Snabb hjälp hos Doktor.se

Börja med att ladda ner appen doktor.se. Öppna sedan appen och legitimera dig med mobilt bank-id. Du är i gång med ditt vårdärende på bara någon minut

Förnya ditt recept direkt i appen

De flesta recept kan du förnya hos Doktor.se, oavsett vilken vårdgivare du fått hjälp av tidigare. Det tar vanligen inte mer än 15-30 minuter. Så går det till:

  • Välj receptförnyelse i appen.
  • Svara på några frågor via chatt.
  • Svaren skickas för medicinsk bedömning – oftast ringer läkaren upp dig.
  • Receptet är förnyat!

Vi på Kronans Apotek prioriterar alltid beställningar som innehåller receptbelagd medicin. Dessutom skickas de fraktfritt.

En del recept kräver fysisk kontakt med vården och går därför inte att förnya digitalt. Detta gäller till exempel narkotikaklassade läkemedel eller läkemedel som är beroendeframkallande.

Mät blodtrycket kostnadsfritt på våra apotek

Du som har sökt vård hos Doktor.se och ordinerats att mäta ditt blodtryck, till exempel för att få ett recept utskrivet, är varmt välkommen att göra detta på många av våra apotek. Se vilka här. Vi mäter ditt blodtryck helt kostnadsfritt under apotekets ordinarie öppettider.

Vad kostar det?

Patientavgiften varierar beroende på var du bor. Du kan se kostnaden för din region på doktor.se.

Doktor.se logotyp