Är du student?

Gör din praktik eller sök sommarjobb hos oss. Du får en inblick i vårt företag och vad vi står för som arbetsgivare redan under studietiden. Vi ser fram emot att lära känna dig!

Sommarjobb

Genom att sommarjobba som säljare hos oss skaffar du dig värdefulla erfarenheter! Du som har läst klart termin fyra eller mer i dina farmacistudier erbjuds en intern egenvårdsutbildning. Utbildningen ger behörighet att ge rådgivning om receptfria läkemedel och egenvårdsprodukter i våra apotek.

Ifall du kan tänka dig att flytta till en annan ort under sommaren så ökar dina chanser till anställning. Vi hjälper till med boende där vi kan och det behövs.

Tyvärr tar vi inte emot några ansökningar via email på grund av GDPR men skicka gärna in en spontanansökan via hemsidan eller ansök direkt till det apotek du är intresserad av.

Kontakta gärna jobb@kronansapotek.se om du har några frågor!

Jobba hos oss-student

Praktik för farmaceuter eller apotekarstudenter

Vi vill erbjuda dig som studerar till farmaceut och är receptarie - eller apotekarstudent en sådan bra praktikperiod som möjligt, med engagerad handledare och kompetent personal.

Som praktikant på Kronans Apotek får du: - Gratifikation efter godkänd praktik (apotekar- och receptariestudenter) - Rese- och boendebidrag om du blir placerad på annan ort - Utbildning i vårt expeditionssystem KEX - Praktikdag i Stockholm - 20 % personalrabatt på handelsvaror i våra apotek - Möjligheter till anställning efter praktiken

Kontakt: praktik@kronansapotek.se – Observera att övriga praktikönskemål från dig som inte är farmaceut eller apotekarstudent, hänvisas till närmaste apotek för att undersöka eventuella behov/möjligheter att ta emot dig som praktikant.

Prao

För Prao, ta kontakt direkt med det apotek som intresserar dig.

Hitta alla Kronans Apotek här