Du ringer in, vi kommer ut

Vi vill att du ska känna dig trygg när du handlar hos oss på Kronans Apotek. Om du vill undvika att gå in på apoteket kan du nu istället ringa till oss och beställa avhämtning utanför apoteket. Det gäller allt som finns på lager i ditt apotek, inklusive varor på recept.

Så går det till:

  1. Beställ dina varor eller läkemedel på telefon 0770-22 20 30
  2. Bestäm tid för upphämtning
  3. Hämta och betala med Swish utanför apoteket. Du kan också betala kontant eller med apotekskonto genom Payex. Mer information om Payex.

Tänk på det här

Ta med ID-kort för att legitimera dig när du hämtar din beställning.

Fler smittskyddande åtgärder

Förutom att ge våra kunder en möjlighet att handla tryggt så har vi även infört andra åtgärder för att minska risken för smittspridning i apotek. Bland annat har vi satt upp plexiglas vid våra kassor och vi uppmanar till att hålla avstånd genom golvdekaler och skyltar i och utanför apoteken.

Ring och hamta-767x767

Ring in, drive-in

På vissa apotek kan du hämta dina varor utan att du behöver lämna bilen. Ring in på precis samma sätt och vi kommer ut till dig. Just nu gäller det på utvalda Kronans Apotek runt om i Sverige. Du hittar vilka apotek som erbjuder drive-in i listan nedan.

Hitta apotek där du kan ringa och hämta

På respektive apotek kan du se vilken service som erbjuds och om ring och hämta är en av dem. Hitta ditt närmaste apotek.