Källa Probiotic Skin Oil

Ansiktsolja 20 ml

Pris online699 krI apotek: 699 kr
Snabba leveranser
Finns i webblager.
Aknebenägen hud

Den här probiotiska oljan är skapad för hud som är benägen att få finnar och akne. Oljan fyller på och balanserar hudens mikrobiom för att läka hudbarriären och förebygga blemmor. En lätt, snabbabsorberande och icke-irriterande olja som ger en mycket effektiv behandling. 

Till skillnad från andra akneprodukter är vår ansiktsolja helt vegansk, ekologisk och fri från konserveringsmedel och parfymer. Den är också snäll mot tonårshud och säker under graviditet och amning.

VARFÖR PRODUKTEN FUNGERAR
VETENSKAPLIGT VERIFIERAD PROBIOTIKA
FÖR EN KLARARE HY
Formulerad med två vetenskapligt framforskade probiotiska stammar som fyller på hudens mikrobiom för att minska rodnad, irritation, utslag och fläckar av torr och flagnande hud.

FRI FRÅN KOMEDOGENA INGREDIENSER
FÖR ATT MINSKA RÖDHET & IRRITATION
Produkten innehåller inga komedogena ingredienser eller parfymer som kan förvärra aknebenägen hud och täppa till porerna, vilket leder till utslag, pormaskar och irritation.

STÖTTAR HUDENS MIKROBIOM
FÖR BALANS
Oljan är fri från konserveringsmedel som dödar hudens goda bakterier och kan leda till hudobalanser i form av blemmor och utslag.

I en dubbelblind klinisk studie testades Probiotic Skin Oil For Acne Prone Skin på mild till måttlig akne. Resultaten visade att 71% av deltagarna upplevde en minskning av finnar. Minskningen av finnar var i genomsnitt 62% efter att ha använt serumet i 28 dagar. Probiotic Skin Oil for Acne-prone skin får sina superkrafter från två stammar av levande, probiotiska bakterier: LB244R® och LB356R®. De hämmar de problematiska bakterierna Staphylococcus aureus och Cutibacterium acnes—båda som ofta spelar en roll för personer som kämpar med utbrott.

Jämförpris 34,95 kr/ML

EAN: 07350130730159

Upptäck flera produkter inom

Populärt just nu

Våra egna vardagshjältar