Tillbaka till Avène

Sponsrat innehåll

Sola säkert

Njut av solen med gott samvete! Solens strålar kan vara skadliga och påskyndar åldrandet, men skyddar du huden med solskydd så kan du njuta av sommarens varma strålar.

Milt, effektivt och ekovänligt solskydd

Eau Thermale Avène Sun Care kombinerar effektivitet och tolerans då de innehåller minimalt med solfilter med bevisad fotostabilitet och effektivitet. Detta är solskydd även för känslig hud och med minskad påverkan på miljön. De vattenresistenta texturerna märks inte på huden och att skydda sig mot solen har aldrig varit mer behagligt. Solskydden består av det exklusiva Sunsitive® Protection Complex:

  • Patenterad, fotostabilt filtersystem*: endast fyra filter som ger bredspektum UVA-UVB-skydd
  • Unik antioxidantskyddsduo: omfattande cellskydd med Pre-Tocopheryl, en stabil form av vitamin E, samt Thialidine som ger skydd mot de tidigare tecken på oxidation i huden.
  • Avène Thermalvatten: lugnande, anti-irriterande och mjukgörande egenskaper på den upphettade huden.

Alla Avènes solprodukter har utvecklats med milda, effektiva, ekovänliga formulas och texturer för att skydda huden och respektera våra hav. Genom noggrant utvalda ingredienser, minimalt med filter och med bättre biologisk nedbrytbarhet och inte lika lätt absorberade av marina organismer kan Avène minimera sin påverkan på den marina miljön.

Avène är marknadsledande i Europa på solskydd* och har över 25 års expertis inom ämnet. Avène är också engagerade i European Skin Cancer Foundation i det förebyggande arbetet mot hudcancer.

Avene sola sakert

Vad ska jag ha för solskydd?

Det viktigaste är att du hittar ett solskydd som du känner dig bekväm och trygg med så du använder det! Avène har ett brett sortiment av solskydd som passar även för känslig hud.

Skydda ansiktet: Avène Frangrance-Free Cream spf 50+ passar dig med normal till torr hud och som önskar ett parfymfritt solskydd. Ger en mjuk, silkig känsla på huden. Har du kombinerad hud och önskar ett solskydd som mattar ner rekommenderas Avène Fluid spf 50+. Den lämnar inte huden blank och absorberas snabbt in i huden och ger matt, dry touch finish.

Anti-Aging: Avène Sun Care Anti-Aging spf 50+ är ett solskydd med spf50+ för mogen hud. Berikad med anti-age ingrediensen Ascofilline som ökar spridningen av kollagen i huden. Den har en rik konsistens som ger mjuk silkig känsla på huden. Avène Réflexe spf 50+ är en solskyddsemulsion i praktisk fickstorlek. Använd i ansikte och partiella områden som t.ex näsa och öron. Perfekt om du behöver återapplicera ofta då den är lätt att bära med sig i fickan eller lilla väskan. Den har matterande egenskaper som håller huden glansfri under dagen.

Skydda kroppen: Avène Suncare Spray spf 30 har transparent formula och passar alla hudtyper, ansikte och kropp. Den kladdar inte och ger en len känsla på huden. Med 360 graders sprayfunktion som gör att du kan hålla sprayflaskan i alla riktningar. Har heller ingen plastkork vilket resulterar i mindre nedskräpning.

Skydda barnen: Avène Spray for Children spf 50+ är anpassad för barns extra känsliga hud. Den har en unik kladdfri och lättapplicerad fluidtextur som bildar en skyddande barriär på huden. Med 360 graders sprayfunktion som gör att du kan hålla sprayflaskan i alla riktningar och få chans att applicera solskyddet även på barn med spring i benen.

  • ett fysikaliskt filter, 3 kemiska filter Inga silikoner och inga vattenlösliga filter