Natural Cycles

Med Natural Cycles kan du säkert se om du är gravid eller kan bli gravid för tillfället. Sortimentet består av naturliga och digitala preventivmedel samt lättanvända och säkra ägglossningstest och graviditetstest att använda hemma. Du kan använda Natural Cycles både för att planera eller undvika en graviditet. Här hittar Natural Cycles preventivmedel och Natural Cycles ägglossningstest. Ladda gärna ner deras app när du köper ett test. Appen ger dig värdefull information för att lära känna din menscykel och även följa en eventuell graviditet.

Filtrera produkter

Visar 4 produkter

Preventivmedel

Natural Cycles är preventivmedel baserat på vetenskap och teknik. Metoden bygger på en algoritm som kartlägger mönstren i menstruationscykeln med hjälp av en basaltermometer och tillhörande mobilapp. På så sätt identifierar metoden fertilitet. Kan användas både till att undvika och planera en graviditet. CE märkt i Europa och godkänd av det amerikanska läkemedelsverket FDA.

Ägglossningstest

Ta reda på när din ägglossning sker. Natural Cycles rekommenderar sina användare att använda ägglossningstest tillsammans med sitt preventivmedel för att mer precist kunna urskilja när ägglossning sker och på så sätt öka antalet gröna, ej fertila dagar.

Natural Cycles ägglossningstest för hemmabruk är enkelt att använda och ger tillförlitlighet på 99%. Innehåller 15st teststickor och ger ett resultat inom 5 minuter.

Graviditetstest

Om du använder Natural Cycles för att planera en graviditet så rekommenderar Natural Cycles sina användare att använda deras graviditetstest som är enkla att använda och ger en tillförlitlighet på 99%. Natural Cycles graviditetstest registrerar förekomsten av hCG som finns i urinen mycket tidigt under graviditeten och ger ett resultat på 3 minuter. Innehåller 10st teststickor.