Tillbaka till Löwengrip

Löwengrips hudterapeut tipsar: Så använder du ditt micellärvatten

I vilket steg av hudvårdsrutinen ska man använda ett micellärvatten? Och varför talar alla om niacinamid? Löwengrips hudterapeut och utbildare Lina Poldahl tipsar om hur du maximerar dina hudvårdsresultat av Clean & Calm Micellar Water, en multieffektiv nyhet som fungerar både som rengöring och toner.

Ett micellärvatten berikat med niacinamid

I februari 2022 utökades Löwengrips återfuktande, lugnande och barriärstarkande hudvårdsserie Clean & Calm med nya Micellar Water. Den innovativa nyheten fungerar både som daglig ansiktsrengöring och som porminimerande, återfuktande och lystergivande toner. Utöver att effektivt avlägsna makeup och orenheter (ingen extra rengöring behövs) bidrar Micellar Water dessutom till att återfukta och lugna huden, samtidigt som synligheten av porer minimeras.

Löwengrip Löwengrips hudterapeut tipsar: Så använder du micellärvatten

"Micellar water är en skonsam produkt som rengör, balanserar och återfuktar. Produkten är berikad med niacinamid, hyaluronsyra, allantoin och glycerin som återfuktar, dämpar irritation och förbättrar hudens elasticitet. Ingredienserna stärker hudbarriären och tack vare alla deras fina egenskaper kan vi få effektiva hudvårdsresultat för alla hudtyper, även den känsliga huden." - Lina Poldahl, Hudterapeut och Utbildare Löwengrip

Jämnare och starkare hud med mera lyster

Niacinamid är en omtalad hudvårdsingrediens som effektivt reducerar fina linjer, rynkor och porer samtidigt som den bidrar till förnyad lyster. Ingrediensen bidrar även till att stärka hudbarriären, återfukta och lugna huden samtidigt som den förbättrar hudens elasticitet. Om du är ute efter mer lyster är niacinamid ingrediensen för dig!