Tillbaka till La Roche-Posay

La Roche-Posay Ansiktsvård

En bra ansiktsrengöringsrutin är första steget till en ren och frisk hud. En skonsam rengöring skyddar huden samt motverkar torr, fet eller oren hy. La Roche-Posay har över 30 års erfarenhet av forskning inom hud- och hudvård och här hittar du ansiktsvård för olika hudtyper, behov och för borttagning av smink.

Filtrera produkter

Visar 40 produkter

Visar 30 av 40

Varje dag utsätts huden för externa faktorer såsom föroreningar, vind, kyla, sol och värme. Dessutom blir den utmanad av svett och stress. En bra ansiktsrengöringsrutin är första steget till en ren och frisk hud. För att skydda huden samt motverka torr hud eller fet och oren hud i ansiktet är det viktigt att rengöra huden med en skonsam ansiktsrengöring. La Roche-Posay har över 30 års erfarenhet av forskning inom hud- och hudvård och har genom forskningsprocessen utvecklat flera typer av ansiktsrengöring produkter för olika hudtyper, behov och för borttagning av smink.

Börja med att rengöra ansiktet. Efter rengöringsprocessen så rekommenderar vi att använda ett milt ansiktsvatten som skonsamt rensar och gör huden mjuk och fräsch samtidigt som den lugnar. Det är även bra att använda en mild vitaminberikad källvattenspray för att lugna och styrka huden efter rengöringsrutinen. Då blir huden skonsamt rengjord och blir väl förberedd för rekreationsprocessen under natten.

Ansiktsrengöringsprodukterna från La Roche-Posay är dermatologiskt testade och rekommenderade av dermatologer världen över. De har ett normalt PH-värde, är utan såpa, alkohol och färgämnen. Produkterna skapar en optimal tolerans och ett bättre liv för känslig hud.