Tillbaka till Emma S

Sponsrat innehåll

Emma S om nya solskyddsserien

Den nya solskyddsserien från Emma S är för både ansikte och kropp. Lättapplicerade, hudvårdande och vattenresistenta solskydd med högt Spf som skyddar din hy samtidigt som de vårdar den.

Fuktgivande solskydd som lätt sjunker in i huden

Jag har velat utveckla solskydd med ett högt Spf-skydd och hudvårdande egenskaper som är sköna att applicera på huden och inte ger en klistrig och klibbig känsla efter att jag smörjt in mig. Solskydden är så lätta och följsamma i sin konsistens att jag enkelt kan lägga en makeup över. – Emma

Effektivt skydd mot både UVA- och UVB strålar

Emma S. hydrating sun protection serie är utvecklad tillsammans med en av Sveriges mest erfarna formulerare vad gäller solskydd och produktutvecklingen har pågått i nästan tre år. Solskydden med Spf 30 och Spf 50 ger ett bredspektrigt skydd mot både UVA- och UVB-strålar och har en kosmetiskt fin känsla på huden.

Emma S Solskyddsserie

Innehåller vårdande och återfuktande ingredienser

Serien skyddar inte bara mot solen utan innehåller även välkända hudvårdande ingredienser som Hyaluronsyra, Squalan och Vitamin E vilka alla förbättrar hudens fukthalt och hjälper huden att motstå yttre påfrestningar. Serien är milt parfymerade med doftnoter av mjuk kokos, lätta vita blommor och len mysk vilka alla utvecklar sig fint på solvarm hud.