Tillbaka till Emma S.

Djuprengör huden med Emma S. Purifying Mud Mask

”Äntligen är det dags att lansera vårens stora nyhet från Emma S. här på Kronans Apotek – Emma S. purifying mud mask. En lermask som inte bara rengör porerna på djupet utan även tillför fukt och ger lyster. Huden ska inte kännas uttorkad efter användning utan bara ren, fräsch och mjuk. Vi har även tillsatt ett lystergivande pigment som direkt ger din hud en vacker lyster.” – Emma

Vad är Emma S. Puryfying Mud Mask för något?

Emma S. purifying mud mask är en djuprengörande lermask för ansiktet som på endast tio minuter gör din hud ren, fräsch och strålande. Bra att veta är att produkten är vegansk och förpackningen är återvinnigsbar.

Vem passar den för?

Purifying mud mask passar de flesta hudtyper och alla åldrar. Speciellt bra för normal, kombinerad eller fet hy.

Hur använder jag Purifying Mud Mask?

Rekommenderad användning en till två gånger i veckan om du har normal eller fet hy och en gång i veckan om du har torrare hy. Smörj in ett jämnt lager av lermasken på rengjord och torr hud. Undvik området kring ögonen. Låt verka i 5–10 minuter och skölj av med ljummet vatten.

En förpackning med Emma S. purifying mask står på en klippa. Foto.

Puryfying Mud Mask

Mud Mask innehåller Kaolinlera och Bambukol som rengör porerna på djupet genom att absorbera orenheter och även ett mineralkomplex med Magnesium och Zink som boostar din hud med energi och fukt.