Tillbaka till Emma S.

Sponsrat innehåll

Djuprengör huden med Emma S. Purifying Mud Mask

”Äntligen är det dags att lansera vårens stora nyhet från Emma S. här på Kronans Apotek – Emma S. purifying mud mask. En lermask som inte bara rengör porerna på djupet utan även tillför fukt och ger lyster. Huden ska inte kännas uttorkad efter användning utan bara ren, fräsch och mjuk. Vi har även tillsatt ett lystergivande pigment som direkt ger din hud en vacker lyster.” – Emma

Vad är Emma S. Puryfying Mud Mask för något?

Emma S. purifying mud mask är en djuprengörande lermask för ansiktet som på endast tio minuter gör din hud ren, fräsch och strålande. Bra att veta är att produkten är vegansk och förpackningen är återvinnigsbar.

Vem passar den för?

Purifying mud mask passar de flesta hudtyper och alla åldrar. Speciellt bra för normal, kombinerad eller fet hy.

Hur använder jag Purifying Mud Mask?

Rekommenderad användning en till två gånger i veckan om du har normal eller fet hy och en gång i veckan om du har torrare hy. Smörj in ett jämnt lager av lermasken på rengjord och torr hud. Undvik området kring ögonen. Låt verka i 5–10 minuter och skölj av med ljummet vatten.

En förpackning med Emma S. purifying mask står på en klippa. Foto.

Vad gör Purifying Mud Mask?

  • Rengör på djupet. Kaolinlera och aktiverat Bambukol rengör på djupet genom att dra ut orenheter från porerna, samtidigt som de absorberar smuts och sebum på hudytan.
  • Fuktgivande och fuktbevarande. Innehåller Glycerin och Havrelipider som mjukgör och återfuktar.
  • Ger huden näring. Innehåller ett mineralkomplex med Magnesium och Zink som ger huden näring och stimulerar återfuktning.
  • Lugnande. Havrelipider och Allantoin lugnar huden genom att förbättra dess barriär. Verkar anti-irriterande och lugnande.
  • Porsammandragande. Niacinamid (vitamin B3) reducerar synligt förstorade porer genom att förbättra elasticiteten.
  • Lystergivande. Ett ljusreflekterande pigment som direkt ger huden en fin lyster.